Et nyt fransk brasserie og restaurant åbner snart på Strandvejen i Aarhus. Det er en af Aarhus’ kendte restauratører, som er tilbage igen efter godt et års pause fra restaurationsbranchen. Det er Jürgen Frühwirth, skriver AarhusUpdate.dk.

Manden bag flere succes-restauranter i Aarhus, herunder Restaurant Sechzehn, Centralværkstedet, Smedjen, Restaurant SANS og No16. Sidste år solgte han aktiviteterne, da han fik et godt tilbud, som han ikke kunne sige nej til.

Men på grund af en konkurrenceklausul har han holdt pause. Tiden har han brugt til at rejse rundt i verden og få ny inspiration. Navnet på Frühwirths nye sted bliver, Früd – Restaurant & Brasserie.

Kæde er først med ny teknologi

I går kunne beskæftigelses- og integrationsborgmester i København Cecilia Lonning-Skovgaard klippe snoren til McDonald’s-restaurant nummer 89 i Danmark. Og den er speciel af flere grunde. Restauranten har fået hjemme med udsigt over Rådhuspladsen i Industriens Hus, og det er blot et stenkast fra, hvor McDonald’s for snart 40 år siden åbnede sin første restaurant i Danmark.

Aarhus’ bedste spisesteder skal kåres

Mediet i Smag Aarhus har igen sat sig for at finde de bedste spisesteder og smagsoplevelser i byen. Der vil blive kåret vindere af Smagprisen 2018 i hele syv kategorier.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne