Et nyt fransk brasserie og restaurant åbner snart på Strandvejen i Aarhus. Det er en af Aarhus’ kendte restauratører, som er tilbage igen efter godt et års pause fra restaurationsbranchen. Det er Jürgen Frühwirth, skriver AarhusUpdate.dk.

Manden bag flere succes-restauranter i Aarhus, herunder Restaurant Sechzehn, Centralværkstedet, Smedjen, Restaurant SANS og No16. Sidste år solgte han aktiviteterne, da han fik et godt tilbud, som han ikke kunne sige nej til.

Men på grund af en konkurrenceklausul har han holdt pause. Tiden har han brugt til at rejse rundt i verden og få ny inspiration. Navnet på Frühwirths nye sted bliver, Früd – Restaurant & Brasserie.

Tredjedelsregel: Sælger I til detail eller andre virksomheder?

Sælger din virksomhed smørrebrød til videresalg hos en købmand, leverer et køkken for eksempel lasagne til detailvirksomheder eller fast frokostordning til en virksomhed? Så risikerer I at blive omfattet af den såkaldte ’tredjedelsregel’, hvilket påkræver, at jeres videresalg bliver registreret hos Fødevarestyrelsen.

Restauranterhvervets jagt efter de næste 15 mia. kr.

Restauranterhvervet har haft en gedigen omsætningsvækst på 11 mia. kr. over fem år til 45 mia. kr. sidste år. Og der er udsigt til fortsat fremgang i branchen, hvis det står til den seneste prognose fra Retail Institute Scandinavia, der dækker de kommende 10 år frem til 2029.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne