Sommeren 2018 har vist sig at være en rutsjebanetur af de rigtigt sjove for Tivoli. Forlystelsesparken Tivoli øger omsætningen til 338 mio. kr., hvilket er bedre end sommeren sidste år, hvor vejret var sløjt, og omsætningen endte på 308 mio. kr.

Det fremgår af selskabets regnskab for tredje kvartal af 2018 og dermed perioden 1. juli til 30. september 2018.

”Den øgede aktivitet har medført, at de samlede indtægter i de første ni måneder er steget med 16 pct. i forhold til sidste år,” udtaler finansdirektør Andreas Morthorst i forbindelse med regnskabet.

På bundlinjen løfter Tivoli sit resultat for tredje kvartal til 68,5 mio. kr. mod 64,3 mio. kr. i samme periode sidste år.

HORESTA til Folkemødet: Her er debatterne

Folkemødet er Danmarks politiske festival, og HORESTA tager denne uge organisationens mærkesager med til Allinge for at sætte fokus på erhvervets rammevilkår og potentiale. I en række debatter vil repræsentanter fra HORESTA blandt andet debattere skatteforhold, kvinder i kokkefaget, taxikørsel, vilkårene for danske attraktioner og meget mere.

Kassemester: Sådan driver man 80 spisesteder på Roskilde Festival

I disse dag blæser musikken for 130.000 glade gæster på årets Roskilde Festival. Over 80 madboder og restauranter sørger for, at festivalgængernes sult og tørst bliver stillet i en fart. Det kræver logistik, hastighed og mange hænder, fortæller Lasse Peters, direktør for OnlinePOS, som leverer kassesystemet til alle festivalens spisesteder.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne