Sommeren 2018 har vist sig at være en rutsjebanetur af de rigtigt sjove for Tivoli. Forlystelsesparken Tivoli øger omsætningen til 338 mio. kr., hvilket er bedre end sommeren sidste år, hvor vejret var sløjt, og omsætningen endte på 308 mio. kr.

Det fremgår af selskabets regnskab for tredje kvartal af 2018 og dermed perioden 1. juli til 30. september 2018.

”Den øgede aktivitet har medført, at de samlede indtægter i de første ni måneder er steget med 16 pct. i forhold til sidste år,” udtaler finansdirektør Andreas Morthorst i forbindelse med regnskabet.

På bundlinjen løfter Tivoli sit resultat for tredje kvartal til 68,5 mio. kr. mod 64,3 mio. kr. i samme periode sidste år.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Ny oplevelsespark bliver slaraffenland for naturelskere

På skuldrene af en mere og mere ophedet debat om bæredygtighed og ansvarlig adfærd, så de kommende generationer også kan nyde godt af naturen, åbner verdens første tema-, forlystelses- og oplevelsespark af sin art på det, der en gang var havbund og indtil for et par år siden blot var nogle flade marker uden for Ringkøbing på vejen mod Søndervig. Navnet på parken er Naturkraft, skriver EB.dk.

Tivoli Friheden får ny vild forlystelse

Den nye, store forlystelse "Hjertekig" i Tivoli Friheden er blevet så populær, at det åbner plads for en ny, stor forlystelse i Tivoli Friheden i næste sæson. Det oplyser forlystelsesparkens direktør Henrik Ragborg Olesen til Stiften.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne