Fårup Sommerland har mærket en positiv effekt af det danske sommervejr, som i år har vist sig fra sin bedste side. Parken har nemlig oplevet en stigning i besøgstallet på 8 procent i forhold til samme tidspunkt sidste år.

Fårup Sommerland retter nu blikket mod den nye sæson, som byder på to spændende nyheder, der især vil komme parkens yngre familiegæster til gode. Forlystelsesparken opruster med en helt ny motorcykel-karrusel samt en markant opgradering af den flyvende karrusel og mangeårige gæstefavorit Wave Swinger:

”Vi er glade for, at vi næste sæson kan præsentere hele to nyheder. Motorcykel-karrusellen bliver helt sikkert en ny favorit for vores mindre gæster, hvor børn helt ned til 90 centimeter i højden kan få en sjov tur sammen med mor eller far”, fortæller direktør i Fårup Sommerland Per Dam og fortsætter:

”Samtidig udskifter vi vores populære Wave Swinger til en helt ny model, så endnu flere gæster kan få glæde af den. Den nye kan nemlig prøves af børn helt ned til 100 centimeter, og så kan den tilmed også køre baglæns, så der er masser af spænding”.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne