Danske ældre er blandt de mest berejste i verden, og hver tiende Airbnb vært i Danmark er en senior. De tjente over 71 millioner kroner i 2017 på at leje deres bolig ud til turister via Airbnb TrendsAndTravel.dk.

Gruppen af danske seniorer på Airbnb er vokset med 30 pct. i løbet af det seneste år. Som værter bød de over 60-årige velkommen til næsten 90.000 gæster sidste år.

Airbnb’s erfaringer viser, at senior-værterne gør lidt ekstra for deres gæster. Over 80 pct. af de danske udlejere over 60 år får topkarakterer fra deres lejere efter endt besøg.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Har du fået læst?

Trend: Tiltræk gæster gennem deres DNA

Det har aldrig været nemmere at finde ud af, hvor man nedstammer fra. En simpel DNA-test kan afsløre personers rødder og give den enkelte indsigt i, hvilke etniciteter de i virkeligheden bærer rundt på. Genkortlægnings-virksomheden 23andme er blot én af de førende virksomheder inden for dette område og de har indgået et samarbejde med Airbnb.

Hotelbranchen advarer mod for øget privatudlejning

Skal ejere af fast ejendom, som benyttes til helårsboliger, have mulighed for at udleje disse til ferie- og fritidsformål i 100 dage om året fremfor de 70, som lige nu er tilladt? Det spørgsmål skal Vækstudvalget i Frederikssund Kommune snarest tage stilling til, skriver Frederiksborg Amts Avis.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne