Danske ældre er blandt de mest berejste i verden, og hver tiende Airbnb vært i Danmark er en senior. De tjente over 71 millioner kroner i 2017 på at leje deres bolig ud til turister via Airbnb TrendsAndTravel.dk.

Gruppen af danske seniorer på Airbnb er vokset med 30 pct. i løbet af det seneste år. Som værter bød de over 60-årige velkommen til næsten 90.000 gæster sidste år.

Airbnb’s erfaringer viser, at senior-værterne gør lidt ekstra for deres gæster. Over 80 pct. af de danske udlejere over 60 år får topkarakterer fra deres lejere efter endt besøg.

Har du fået læst?

Ny rapport: Airbnb boomer

Ifølge mediet Skift.com omsatte Airbnb for 33 mia. dollar på booking af private hjem i 2018, og tallet forventes at vokse til 44 mia. dollar i 2019. I 2014 omsatte virksomheden for blot 3,9 mia. dollar.

Rekordmange danskere tog på hotel - i Danmark

Der har været redt op til et velvoksent antal hotelgæster i den første halvdel af 2019 til og med juni måned, skriver Politiken. Faktisk har rekordmange danskere og udenlandske gæster lagt kroner i kassen, viser overnatningstal fra Danmarks Statistik.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne