Havnens Perle i Aarhus risikerer nu at måtte lukke efter 56 år. Det skriver TV2 Østjylland.

Havnens Perle indgår nemlig ikke i den nye udviklingsplan for Aarhus Ø, og derfor risikerer ejerne at må dreje nøglen om, når deres lejekontrakt udløber i 2021.

I stedet skal der bygges dyre boliger og etagebyggerier.

”Som det ser ud nu, så bliver det jo et område med dyre boliger og etagebyggeri. Og så er der ikke plads til vores forretning mere. Det betyder alt. Jeg er jo pølsemanden. Det er min identitet. Det er også mit levebrød, og jeg håber også på, at det bliver min pensionsopsparing”, siger Peter Lerdrup, ejer af Havnens Perle, til TV2 Østjylland.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stort 'Community Pavilion' med spændene nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Nu kommer robotterne til McDonalds

Fastfood-giganten McDonalds er tirsdag blevet enig med tech-virksomheden Apprente om en overtagelse. Det skriver CNBC, skriver Finans.dk.

Restaurantkæde får medhold i principiel sag

I februar beskrev Fødevarestyrelsens kontrollanter, hvordan medarbejderne hos Bone’s tog den salat, der ikke var blevet spist fra buffeten ved lukketid, og kørte det på køl om aftenen. Dagen efter gennemgik alle produkter en kritisk kontrol på udseende, konsistens, lugt og smag – og var alt fortsat frisk, blev produkt anvendt med andre friske produkter. Det skriver BT.dk.

Indkøbsforening inviterer til messe

Er du allerede medlem af Indkøbsforeningen SAMHANDEL f.m.b.a. eller HORESTA kan du komme forbi SAMHANDELs årlige messe og høre nærmere om optimeringsmulighederne direkte ved leverandørerne.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne