Havnens Perle i Aarhus risikerer nu at måtte lukke efter 56 år. Det skriver TV2 Østjylland.

Havnens Perle indgår nemlig ikke i den nye udviklingsplan for Aarhus Ø, og derfor risikerer ejerne at må dreje nøglen om, når deres lejekontrakt udløber i 2021.

I stedet skal der bygges dyre boliger og etagebyggerier.

”Som det ser ud nu, så bliver det jo et område med dyre boliger og etagebyggeri. Og så er der ikke plads til vores forretning mere. Det betyder alt. Jeg er jo pølsemanden. Det er min identitet. Det er også mit levebrød, og jeg håber også på, at det bliver min pensionsopsparing”, siger Peter Lerdrup, ejer af Havnens Perle, til TV2 Østjylland.

Kæde er først med ny teknologi

I går kunne beskæftigelses- og integrationsborgmester i København Cecilia Lonning-Skovgaard klippe snoren til McDonald’s-restaurant nummer 89 i Danmark. Og den er speciel af flere grunde. Restauranten har fået hjemme med udsigt over Rådhuspladsen i Industriens Hus, og det er blot et stenkast fra, hvor McDonald’s for snart 40 år siden åbnede sin første restaurant i Danmark.

Aarhus’ bedste spisesteder skal kåres

Mediet i Smag Aarhus har igen sat sig for at finde de bedste spisesteder og smagsoplevelser i byen. Der vil blive kåret vindere af Smagprisen 2018 i hele syv kategorier.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne