Meget større kan det næppe blive end de knap 24 timer, USA’s tidligere præsident Barack Obama torsdag og fredag besøgte Kolding under en kort nordeuropæisk rundtur. Overnatningen fandt sted på Hotel Koldingfjord.

Administrerende direktør for hotellet de seneste ti år, Peder Juelsgaard Madsen, siger til STANDBY.dk om sin berømte gæst, der ankom til hotellet klokken 20 torsdag aften.

”Jeg hørte første gang om muligheden for at få besøg af Barack Obama for halvandet år siden. Jeg blev kontaktet af erhvervsmanden Henrik ”Røde” Jensen, der blandt andet havde haft en anden tidligere USA-præsident i Danmark, nemlig Bill Clinton, der besøgte Frederikshavn. Henrik Jensen spurgte, om vi ville hjælpe med værelser, hvis planen om Obama i Kolding blev til noget. Det sagde jeg med det samme ja til.”

Siden hørte Peder Madsen ikke noget til projektet – før i juli i år, hvor arrangørerne fik bekræftet, at Obama ville komme til Kolding.

Trend: Bo på kapselhotel i 9 timer

Kapselhotellet Ninehour tilbyder deres gæster ni timers indkvartering i et minimalt, sci-fi futuristisk miljø. Hotellets koncept, som navnet referer til er, at gæsterne skal bruge så lidt tid som muligt under deres tag og derfor også kun bruge én time på at gøre sig klar til at gå i seng, syv timer på at sove og en time til at gøre sig klar om morgenen.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne