Meget større kan det næppe blive end de knap 24 timer, USA’s tidligere præsident Barack Obama torsdag og fredag besøgte Kolding under en kort nordeuropæisk rundtur. Overnatningen fandt sted på Hotel Koldingfjord.

Administrerende direktør for hotellet de seneste ti år, Peder Juelsgaard Madsen, siger til STANDBY.dk om sin berømte gæst, der ankom til hotellet klokken 20 torsdag aften.

”Jeg hørte første gang om muligheden for at få besøg af Barack Obama for halvandet år siden. Jeg blev kontaktet af erhvervsmanden Henrik ”Røde” Jensen, der blandt andet havde haft en anden tidligere USA-præsident i Danmark, nemlig Bill Clinton, der besøgte Frederikshavn. Henrik Jensen spurgte, om vi ville hjælpe med værelser, hvis planen om Obama i Kolding blev til noget. Det sagde jeg med det samme ja til.”

Siden hørte Peder Madsen ikke noget til projektet – før i juli i år, hvor arrangørerne fik bekræftet, at Obama ville komme til Kolding.

Her er branchens gazeller

En gazelle er en virksomhed, som i løbet af fire regnskabsår hvert år har haft positiv vækst og samlet set mindst fordoblet omsætningen over de fire år.

Hotel-to-go: Abonnér på hotelydelser i hjemmet

På baggrund af feedback fra hotelgæster lancerer Nordic Choice Hotel i Stockholm en abonnementsordning, så gæster der er medlem af hotellets klub, kan opleve hotel-fornemmelsen hjemme, selv om de for længst er tjekket ud. Det sker til et udvalgt område – Kungsholmen i Stockholm – tæt ved hotellet, skriver Turisme.nu.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne