Meget større kan det næppe blive end de knap 24 timer, USA’s tidligere præsident Barack Obama torsdag og fredag besøgte Kolding under en kort nordeuropæisk rundtur. Overnatningen fandt sted på Hotel Koldingfjord.

Administrerende direktør for hotellet de seneste ti år, Peder Juelsgaard Madsen, siger til STANDBY.dk om sin berømte gæst, der ankom til hotellet klokken 20 torsdag aften.

”Jeg hørte første gang om muligheden for at få besøg af Barack Obama for halvandet år siden. Jeg blev kontaktet af erhvervsmanden Henrik ”Røde” Jensen, der blandt andet havde haft en anden tidligere USA-præsident i Danmark, nemlig Bill Clinton, der besøgte Frederikshavn. Henrik Jensen spurgte, om vi ville hjælpe med værelser, hvis planen om Obama i Kolding blev til noget. Det sagde jeg med det samme ja til.”

Siden hørte Peder Madsen ikke noget til projektet – før i juli i år, hvor arrangørerne fik bekræftet, at Obama ville komme til Kolding.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

App viser vej til økologiske spisesteder

I 2019 har Fødevarestyrelsen fejret 10-året for Det Økologiske Spisemærke med både nyt grafisk design og landsdækkende forbrugerkampagne. Et af kampagnens budskaber har været at sætte spot på appen ”Økologiske Spisesteder”, der viser vej til restauranter, cafeer og hoteller med Det Økologiske Spisemærke.

Hotelkæde beholder særpris i Danmark

Tirsdag aften modtog Scandic prisen som Danmarks bedste arbejdsplads til inklusion (inddragelse i et fællesskab eller en sammenhæng, red.), skriver Standby.dk

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne