Lyngby-Taarbæk og Gentofte kommuner er på ny røget i totterne på hinanden på spørgsmålet om reguleringen af forlystelsesparken, Bakken, der ligger i begge kommuner.

Seneste konflikt handlede om antallet af årlige åbningsdage. Den nye tager afsæt i, at Lyngby-Taarbæk vil give Bakken tilladelse til at bygge en halv etage højere forlystelser og restauranter. Det er Gentofte imod.

”Bakken skal kunne overleve. De har i dag meget restriktive muligheder, og nu åbner vi lidt mere op, siger Simon Pihl Sørensen socialdemokratisk viceborgmester i Lyngby-Taarbæk Kommune.

”Forlystelserne vil være synlige om dagen og om aftenen med lys på. Og støjgenerne er ikke belyst. Så det er både det visuelle og det støjmæssige, som kan være til gene”, siger Karen Riis Kjølby, der er konservativ formand for Teknik- og Miljøudvalget i Gentofte Kommune.

Har du fået læst?

Unge sæsonarbejdere har OK-forhold i store forlystelsesparker

Du ser dem overalt i sommerlandet, hvor de sælger is, pølser, billetter eller trykker på de knapper, der får karrusellerne til at starte og stoppe. Tusindvis af unge tjener en skilling i sommerferien som sæsonarbejder - eller “sommerfugl”, skriver Fagbladet 3F.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne