Lyngby-Taarbæk og Gentofte kommuner er på ny røget i totterne på hinanden på spørgsmålet om reguleringen af forlystelsesparken, Bakken, der ligger i begge kommuner.

Seneste konflikt handlede om antallet af årlige åbningsdage. Den nye tager afsæt i, at Lyngby-Taarbæk vil give Bakken tilladelse til at bygge en halv etage højere forlystelser og restauranter. Det er Gentofte imod.

”Bakken skal kunne overleve. De har i dag meget restriktive muligheder, og nu åbner vi lidt mere op, siger Simon Pihl Sørensen socialdemokratisk viceborgmester i Lyngby-Taarbæk Kommune.

”Forlystelserne vil være synlige om dagen og om aftenen med lys på. Og støjgenerne er ikke belyst. Så det er både det visuelle og det støjmæssige, som kan være til gene”, siger Karen Riis Kjølby, der er konservativ formand for Teknik- og Miljøudvalget i Gentofte Kommune.

Har du fået læst?

HORESTA til Folkemødet: Her er debatterne

Folkemødet er Danmarks politiske festival, og HORESTA tager denne uge organisationens mærkesager med til Allinge for at sætte fokus på erhvervets rammevilkår og potentiale. I en række debatter vil repræsentanter fra HORESTA blandt andet debattere skatteforhold, kvinder i kokkefaget, taxikørsel, vilkårene for danske attraktioner og meget mere.

Er der styr på elinstallationerne? Legelande og forlystelsesparker får besøg

Forlystelsesparker og legelande kan se frem til besøg fra Sikkerhedsstyrelsen. Sidste år gennemførte Sikkerhedsstyrelsen 100 tilsyn med elinstallationerne i forlystelsesparker og legelande. Desværre var resultaterne ikke tilfredsstillende, lyder det, og derfor har styrelsen i år valgt netop disse områder ud i forbindelse med det risikobaserede tilsyn med el.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne