Lyngby-Taarbæk og Gentofte kommuner er på ny røget i totterne på hinanden på spørgsmålet om reguleringen af forlystelsesparken, Bakken, der ligger i begge kommuner.

Seneste konflikt handlede om antallet af årlige åbningsdage. Den nye tager afsæt i, at Lyngby-Taarbæk vil give Bakken tilladelse til at bygge en halv etage højere forlystelser og restauranter. Det er Gentofte imod.

”Bakken skal kunne overleve. De har i dag meget restriktive muligheder, og nu åbner vi lidt mere op, siger Simon Pihl Sørensen socialdemokratisk viceborgmester i Lyngby-Taarbæk Kommune.

”Forlystelserne vil være synlige om dagen og om aftenen med lys på. Og støjgenerne er ikke belyst. Så det er både det visuelle og det støjmæssige, som kan være til gene”, siger Karen Riis Kjølby, der er konservativ formand for Teknik- og Miljøudvalget i Gentofte Kommune.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Har du fået læst?

Tivoli Friheden får ny vild forlystelse

Den nye, store forlystelse "Hjertekig" i Tivoli Friheden er blevet så populær, at det åbner plads for en ny, stor forlystelse i Tivoli Friheden i næste sæson. Det oplyser forlystelsesparkens direktør Henrik Ragborg Olesen til Stiften.dk.

Forlystelsespark høster fornem hæder

Djurs Sommerland har rundet sommersæsonen af, men smilene er alligevel store i forlystelsesparken. Ved Park Excellence Awards 2019 afholdt af Park World Magazine i Paris høstede østjyderne to priser for forlystelsesparken, skriver TV2 Østjylland.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne