Den historiske forlystelsespark Bakken nord for København genåbner efter den voldsomme brand onsdag aften.  Det oplyser direktør Nils-Erik Winther, som fortæller, at der som normalt åbnes klokken 11.

”Der vil være et mindre område omkring branden, som vil være spærret af, men resten er heldigvis uskadt”, fortæller han.

Den voldsomme brand brød ud onsdag aften, hvilket betød, at samtlige gæster måtte evakueres fra Bakken.

”Det er jo trist, når noget brænder ned, men omvendt er jeg jo glad for, at der heldigvis kun skete materiel skade”, lyder det fra Nils-Erik Winther.

HORESTA til Folkemødet: Her er debatterne

Folkemødet er Danmarks politiske festival, og HORESTA tager denne uge organisationens mærkesager med til Allinge for at sætte fokus på erhvervets rammevilkår og potentiale. I en række debatter vil repræsentanter fra HORESTA blandt andet debattere skatteforhold, kvinder i kokkefaget, taxikørsel, vilkårene for danske attraktioner og meget mere.

Er der styr på elinstallationerne? Legelande og forlystelsesparker får besøg

Forlystelsesparker og legelande kan se frem til besøg fra Sikkerhedsstyrelsen. Sidste år gennemførte Sikkerhedsstyrelsen 100 tilsyn med elinstallationerne i forlystelsesparker og legelande. Desværre var resultaterne ikke tilfredsstillende, lyder det, og derfor har styrelsen i år valgt netop disse områder ud i forbindelse med det risikobaserede tilsyn med el.

Legoland fylder rundt

Torsdag den 7. juni er det præcis 50 år siden, at Legoland åbnede dørene for første gang. Den runde fødselsdag markeres i hele juni måned.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne