Den historiske forlystelsespark Bakken nord for København genåbner efter den voldsomme brand onsdag aften.  Det oplyser direktør Nils-Erik Winther, som fortæller, at der som normalt åbnes klokken 11.

”Der vil være et mindre område omkring branden, som vil være spærret af, men resten er heldigvis uskadt”, fortæller han.

Den voldsomme brand brød ud onsdag aften, hvilket betød, at samtlige gæster måtte evakueres fra Bakken.

”Det er jo trist, når noget brænder ned, men omvendt er jeg jo glad for, at der heldigvis kun skete materiel skade”, lyder det fra Nils-Erik Winther.

Tivoli ansætter ny havedirektør

Kasper Schumacher er netop ansat som havedirektør i Tivoli, hvor han også indgår i den udvidede direktion. Han kommer til Tivoli med solid erfaring i bagagen og stærke resultater fra oplevelsesbranchen. Kasper Schumacher har i forvejen stort kendskab til Tivoli, idet han fra 2003 til 2011 var en del af chefgruppen i Tivoli. Kasper Schumacher tiltræder den 23.3.2020.

Nye forlystelser giver rekordmange stillinger i Legoland

1600 sæsonmedarbejdere. Så mange skal der bruges i Legoland, når parken slår dørene op til en ny sæson den 28. marts. Og det er rekordhøjt. Årsagen er, at der vil være et helt nyt område for gæsterne at udforske, skriver Vejle Amts Folkeblad.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne