Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
De Danske Kokkelandshold har torsdag afsluttet VM i madlavning i Luxembourg med den største medaljehøst ved VM nogensinde. Og generelt ser fremtiden lys ud for dansk gastronomi. Det mener Uffe Nielsen, der er formand for kokkelandsholdet.
”Vi har aldrig været forgyldt så meget før. Det betyder, at vi er kommet helt op i eliten,” siger han.
Samlet vandt Danmark seks medaljer ved VM.
Særligt ungdomsholdet, kaldet juniorholdet, skilte sig ud og fik en samlet femteplads på verdensranglisten og to guldmedaljer med hjem.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
Jysk restaurant ryddede bordet ved Årets Kok og Årets Tjener 2024
17-03-2024
-
Få 10.000 kroner til styrkelse af den mentale sundhed på jobbet
15-03-2024
-
Hoteller og restauranter får lov til at afvise 1000-kronesedler ved små køb
15-03-2024
-
Sebastian er klar til at repræsentere Danmark til Bocuse d’Or Europe
15-03-2024
PRESSEKLIP
-
Foodora tester levering med drone i Sverige
15-03-2024
-
Tivoli slog atter egen omsætningsrekord i 2023
15-03-2024
-
Hilton køber lille boutiquehotelkæde for milliardsum
15-03-2024
-
Zleep Hotels skal have endnu et europæisk hotel
17-03-2024
-
Restaurant Bouillon finder ny direktør
15-03-2024
-
Ny kæmpe forlystelse i Tivoli
15-03-2024
-
Ny campingform udfordrer klassisk campingkultur
17-03-2024