Small Danish Hotels, der omfatter 78 danske kroer, hoteller og slotte tiltrådte for et år siden verdens største organisation af privatejede hoteller, Global Alliance of Private Hotel. Nu optages endnu en kæde, Golden Chain, i organisationen og tilfører flere end 240 hoteller i Australien, Asien og Stillehavet. Dermed indeholder organisationen nu tæt på 1.000 hoteller på verdensplan.

Direktør i Small Danish Hotels, Jørgen Christensen, ser store muligheder i tilføjelsen af Golden Chain – særligt for Danmark som rejsemål og for forretningspotentialet hos de danske hoteller i organisationen.  

”Med tilføjelsen af Golden Chain får vi i endnu større grad mulighed for at brande medlemmerne i Small Danish Hotels i Australien og Sydøstasien. Det stærke royale bånd mellem Danmark og Australien har uden tvivl smittet positivt af på antallet af australske gæster i Danmark de senere år, og vi håber, at dette nye samarbejde vil skubbe endnu mere på denne udvikling, velvidende at det ikke er store tal for disse markeder endnu,” siger Jørgen Christensen.

 Jørgen Christensen henviser blandt andet til tal fra Danmarks Statistik, der viser, at der i perioden 2007-2017 er sket en stigning på 176 procent i antallet af australiere, som overnatter i Danmark i forbindelse med ferie eller forretningsrejse. Tallet er således steget fra 36.468 overnatninger i 2007 til lidt over 100.000 i 2017.

Københavns nye lufthavnshotel klar før tid

Med 605 værelser bliver det kommende Comfort Hotel Copenhagen Airport under norske Nordic Choice Hotels det største hotel ved lufthavnen. Det bliver nabo til Clarion-hotellet, der også hører under Nordic Choice, skriver Standby.dk.

Klar til årets Danish Travel Awards

For 24. gang arrangerer STANDBY.dk den årlige Danish Travel Awards, og det sker ved et gallaarrangement i Cirkusbygningen i København. Her vil aftenens konferencierer, TV 2-journalisterne Natasja Crone og Rasmus Tantholdt, i år afsløre vinderne af i alt 20 Danish Travel Awards, skriver Standby.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne