Small Danish Hotels, der omfatter 78 danske kroer, hoteller og slotte tiltrådte for et år siden verdens største organisation af privatejede hoteller, Global Alliance of Private Hotel. Nu optages endnu en kæde, Golden Chain, i organisationen og tilfører flere end 240 hoteller i Australien, Asien og Stillehavet. Dermed indeholder organisationen nu tæt på 1.000 hoteller på verdensplan.

Direktør i Small Danish Hotels, Jørgen Christensen, ser store muligheder i tilføjelsen af Golden Chain – særligt for Danmark som rejsemål og for forretningspotentialet hos de danske hoteller i organisationen.  

”Med tilføjelsen af Golden Chain får vi i endnu større grad mulighed for at brande medlemmerne i Small Danish Hotels i Australien og Sydøstasien. Det stærke royale bånd mellem Danmark og Australien har uden tvivl smittet positivt af på antallet af australske gæster i Danmark de senere år, og vi håber, at dette nye samarbejde vil skubbe endnu mere på denne udvikling, velvidende at det ikke er store tal for disse markeder endnu,” siger Jørgen Christensen.

 Jørgen Christensen henviser blandt andet til tal fra Danmarks Statistik, der viser, at der i perioden 2007-2017 er sket en stigning på 176 procent i antallet af australiere, som overnatter i Danmark i forbindelse med ferie eller forretningsrejse. Tallet er således steget fra 36.468 overnatninger i 2007 til lidt over 100.000 i 2017.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Hip nazibunker forvandles til luksushotel

Bunkeren på Feldstraße i bydelen St. Pauli i Hamborg blev opført af nazisterne under 2. verdenskrig for at beskytte folk mod luftangreb. Den solide bygning har siden fået lov til at blive stående og er i dag fredet. Allerede i årene efter krigen bosatte flere virksomheder inden for mediebranchen sig i bunkeren. Siden er der både kommet koncertsteder, teatre og natklubber.

Skjern får nyt spisested og måske et hotel

John Hundevadt og Ida Wang Hundevadt planlægger at indrette en restaurant i Skjerns Torvehaller. Spisestedet tæller i alt 817 kvadratmeter plus kælder, og selve restauranten får plads til 150 gæster, skriver JV.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne