Small Danish Hotels, der omfatter 78 danske kroer, hoteller og slotte tiltrådte for et år siden verdens største organisation af privatejede hoteller, Global Alliance of Private Hotel. Nu optages endnu en kæde, Golden Chain, i organisationen og tilfører flere end 240 hoteller i Australien, Asien og Stillehavet. Dermed indeholder organisationen nu tæt på 1.000 hoteller på verdensplan.

Direktør i Small Danish Hotels, Jørgen Christensen, ser store muligheder i tilføjelsen af Golden Chain – særligt for Danmark som rejsemål og for forretningspotentialet hos de danske hoteller i organisationen.  

”Med tilføjelsen af Golden Chain får vi i endnu større grad mulighed for at brande medlemmerne i Small Danish Hotels i Australien og Sydøstasien. Det stærke royale bånd mellem Danmark og Australien har uden tvivl smittet positivt af på antallet af australske gæster i Danmark de senere år, og vi håber, at dette nye samarbejde vil skubbe endnu mere på denne udvikling, velvidende at det ikke er store tal for disse markeder endnu,” siger Jørgen Christensen.

 Jørgen Christensen henviser blandt andet til tal fra Danmarks Statistik, der viser, at der i perioden 2007-2017 er sket en stigning på 176 procent i antallet af australiere, som overnatter i Danmark i forbindelse med ferie eller forretningsrejse. Tallet er således steget fra 36.468 overnatninger i 2007 til lidt over 100.000 i 2017.

Undersøgelse: Så mange gæster stjæler hotelmadrasser

Det hører ikke til sjældenhederne, at gæsterne tager toiletartikler med sig fra hotelværelserne, men en ny rundspørge viser, at det ikke bliver ved det. Hoteller har mistet madresser, kunst, kaffemaskiner og meget mere, skriver Independent.co.uk.

Hotelvirksomhed baner vejen for innovativ markedsføring

Den danske hotelkæde, Zleep Hotels, er blandt de første virksomheder i Norden til at anvende et helt nyt og ganske interessant digitalt markedsføringsredskab. Et redskab der ikke før er set anvendt i kommercielle sammenhænge i Danmark. Redskabet er Facebookfiltre, og det banebrydende er, at Zleep Hotels fra dags dato udvider markedsføringsindsatserne med et skræddersyet Facebookfilter, som en af de første virksomheder i Norden.

Dansk topdirektør stoppet i international hotelkæde

Et år efter han begyndte som Senior Vice President for de foreløbig 35 Clarion-hoteller, et af de tre varemærker under Petter Stordalens hotelkoncern Nordic Choice Hotels, er danske Christen Bagger netop stoppet.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne