Tidligere bestyrelsesmedlem i HORESTA og Hoteldirektør Henrik Bille Pedersen kan fejre sin 60 års fødselsdag i dag.

Henrik Bille begyndte sin hotelkarriere på Hotel Scandinavia i København. Det var dengang drevet af Westin Hotels. I 1995 blev han udnævnt til direktør for Radisson Blu hotellet i Aarhus. Det blev til 12 succesrige år med blandt andet fire Danish Travel Awards for bedste danske hotel i provinsen, inden karrieren forsatte på Hotel Marienlyst, First Hotels og Comfort Hotel Vesterbro.

”Efter turn around og salg på Vesterbro havde jeg lyst til at gentænke min karriere” forsætter Henrik Bille. ”Det var spændende at arbejde for Berendsen A/S i en periode. Men især muligheden for at arbejde med mit eget firma har været lærerig”

”Jeg startede ’House of Hospitality’ for at få mere bredde og dybde i mit arbejde med turisme og hospitality. Det er lykkedes til fulde. Men en gang hotellier, altid hotellier” afslutter Henrik Bille. ”så dukker den rette mulighed op, så bliver karrieren revurderet igen.”

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stort 'Community Pavilion' med spændene nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Har du fået læst?

Bæredygtighed: Hvem viser vejen i erhvervet?

Alle virksomheder i branchen tænker i dag bæredygtighed ind i de daglige rutiner - fra den største hotelkæde til den mindste restaurant. Men hvordan inspirerer vi som branche hinanden til at tage de næste skridt på en måde, der passer naturligt ind i den overordnede strategi eller den daglige drift?

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne