Tidligere bestyrelsesmedlem i HORESTA og Hoteldirektør Henrik Bille Pedersen kan fejre sin 60 års fødselsdag i dag.

Henrik Bille begyndte sin hotelkarriere på Hotel Scandinavia i København. Det var dengang drevet af Westin Hotels. I 1995 blev han udnævnt til direktør for Radisson Blu hotellet i Aarhus. Det blev til 12 succesrige år med blandt andet fire Danish Travel Awards for bedste danske hotel i provinsen, inden karrieren forsatte på Hotel Marienlyst, First Hotels og Comfort Hotel Vesterbro.

”Efter turn around og salg på Vesterbro havde jeg lyst til at gentænke min karriere” forsætter Henrik Bille. ”Det var spændende at arbejde for Berendsen A/S i en periode. Men især muligheden for at arbejde med mit eget firma har været lærerig”

”Jeg startede ’House of Hospitality’ for at få mere bredde og dybde i mit arbejde med turisme og hospitality. Det er lykkedes til fulde. Men en gang hotellier, altid hotellier” afslutter Henrik Bille. ”så dukker den rette mulighed op, så bliver karrieren revurderet igen.”

Har du fået læst?

Stor rekrutteringsdag hos Radisson RED Aarhus

I slutningen af første kvartal får Radisson RED danmarkspremiere, når det internationale livsstilshotel-brand åbner i Aarhus. Hotellet er det første af sin slags i hele Norden.

Postterminalen i Odense kan blive til hotel

Ifølge Fyens.dk er Park Street Nordicom i forhandling med både hotel og tech-virksomheder, der kan blive kommende lejere i postterminalbygningen i Odense. Dele af bygningen formentlig rives ned, skriver avisen ifølge ByensEjendom.dk.

124-årigt Herning-hotel skifter navn

Kort før jul fortalte hoteldirektør Poul Müller fra Hotel Corona i Herning Folkeblad, at hotellet kort inde i det nye år ville skifte navn. Det nye navn var ikke helt på plads på det tidspunkt, men det er det nu. Hotellet oplyser i en pressemeddelelse, at det nye navn bliver Herning City Hotel, skriver Herning Folkeblad.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne