For første gang nogensinde har Danmark fået en strategi for lystfiskeri. Fiskeriminister Eva Kjer Hansen præsenterede den nye lystfiskerstrategi, der skal gøre forholdene for lystfiskeri bedre og tiltrække flere både danske og udenlandske lystfiskerturister til Danmark. Strategien indeholder fem initiativer, og regeringen vil bruge 32 millioner kroner på at gennemføre dem i perioden 2018-2021.

VisitDenmarks markedschef i Tyskland, Mads Schreiner, hæfter sig særligt ved tre initiativer i strategien, som drejer sig om digital information til og markedsføring over for potentielle lystfiskere:

”Sidste år fiskede omkring 500.000 tyskere på deres ferie i Danmark, men potentialet er langt større. Ifølge den tyske rejseanalyse fisker 3,5 millioner tyskere ofte eller meget ofte på deres ferie, så vi kan gøre endnu flere interesserede i Danmark, hvis vi viser dem de konkrete muligheder i Danmark” siger Mads Schreiner og tilføjer:

”Desuden arbejder vi meget med at tiltrække flere turister i skuldersæsonen. Og her passer lystfiskerturisme perfekt ind, da de fleste former for fiskeri topper i foråret og efteråret.”

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

HOTREC: ”Klimalovgivning vil ændre måden, hvorpå vi driver virksomhed”

Klimadagsordenen ruller verden over, og den har også indtaget EU. Her har man lavet klare målsætninger for, hvor meget CO2-udledningen skal nedbringes. Formand for den fælleseuropæiske hotel- og restaurantorganisation HOTREC, og formand for HORESTA, Jens Zimmer Christensen siger, at turisme- og oplevelseserhvervet må forvente ny lovgivning, som EU vil indføre for at indfri ambitionerne.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne