Nordic Hotels & Resorts løfter nu sløret for navn og koncept for det kommende københavnerhotel i det tidligere centralposthus i midten af København, der slår dørene op i foråret 2020. Navnet er Villa Copenhagen, der repræsenterer ifølge kæden en nyfortolkning af de traditionelle dyder indenfor luksus og service i hotelbranchen.

Den danske hotelprofil, Peter H. Pedersen, der står i spidsen for det kommende moderne luksushotel, ser frem til at slå dørene op for den nye villa – et hus inspireret af sine nærmeste omgivelser og med respekt for sin arv. Med udvidede oplevelsesmuligheder vil hotellet udgøre et alsidigt knudepunkt for både københavnere, turister og forretningsrejsende.

”Atmosfære er et helt centralt og bærende element for Villa Copenhagen. Vi ønsker at skabe en destination, der føles tilgængelig og åben for alle, der er omkring. Med en helt unik lokation i det dynamiske københavnermiljø vil Villa Copenhagen være meget mere end bare et hotel. Huset skal være et urbant samlingspunkt for alt fra gastronomiske oplevelser og underholdning til et funktionelt mødested, hvor den fulde oplevelse med hotelovernatning kan tilvælges,” fortæller Peter H. Pedersen.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Hip nazibunker forvandles til luksushotel

Bunkeren på Feldstraße i bydelen St. Pauli i Hamborg blev opført af nazisterne under 2. verdenskrig for at beskytte folk mod luftangreb. Den solide bygning har siden fået lov til at blive stående og er i dag fredet. Allerede i årene efter krigen bosatte flere virksomheder inden for mediebranchen sig i bunkeren. Siden er der både kommet koncertsteder, teatre og natklubber.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne