Nordic Hotels & Resorts løfter nu sløret for navn og koncept for det kommende københavnerhotel i det tidligere centralposthus i midten af København, der slår dørene op i foråret 2020. Navnet er Villa Copenhagen, der repræsenterer ifølge kæden en nyfortolkning af de traditionelle dyder indenfor luksus og service i hotelbranchen.

Den danske hotelprofil, Peter H. Pedersen, der står i spidsen for det kommende moderne luksushotel, ser frem til at slå dørene op for den nye villa – et hus inspireret af sine nærmeste omgivelser og med respekt for sin arv. Med udvidede oplevelsesmuligheder vil hotellet udgøre et alsidigt knudepunkt for både københavnere, turister og forretningsrejsende.

”Atmosfære er et helt centralt og bærende element for Villa Copenhagen. Vi ønsker at skabe en destination, der føles tilgængelig og åben for alle, der er omkring. Med en helt unik lokation i det dynamiske københavnermiljø vil Villa Copenhagen være meget mere end bare et hotel. Huset skal være et urbant samlingspunkt for alt fra gastronomiske oplevelser og underholdning til et funktionelt mødested, hvor den fulde oplevelse med hotelovernatning kan tilvælges,” fortæller Peter H. Pedersen.

Hotel kick-off

Sæt allerede nu kryds i kalenderen den 19. marts, når HORESTA afholder Hotel kick-off i trekantområdet!

Nærmere information om tid, sted og tilmelding vil komme snarest.

Hilton klar med nyt varemærke

Hilton har foreløbig 18 hotelvaremærker fordelt på 6.000 hoteller verden over. Hotellerne i 117 lande og territorier har samlet knap en million værelser. Og nu kommer der endnu et varemærke fra Hilton-koncernen, skriver Standby.dk.

Ny hotelchef på Montra Hotel Sabro Kro

Som et led i de organisatoriske ændringer der er sket i Montra Hotel A/S i 2019 kan virksomheden nu byde velkommen til Ture Lyhne som ny hotelchef på Montra Hotel Sabro Kro. Ture Lyhne kommer fra en stilling som Category Developer, Tulip Food Company/DC Foods.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne