Tidligere i år kom det frem, at familieforetagendet E. Bank Lauridsen Holding A/S overtager Hotel Britannia ved årsskiftet, og at de nye ejere frem mod overtagelsen ville arbejde på at finde den optimale fremtidige operatørløsning for hotellet.

Den er nu på plads i en spændende konstellation med den hidtidige eneejer af Hjerting Badehotel, Peter Petersen, som en væsentlig brik i puslespillet.

Parterne, der udover at være idémænd bag det planlagte 14-etagers hotelprojekt i Skolegade, ejer allerede Hotel Arnbjerg i Varde sammen, og stifter nu et holdingselskab hvori det samlede ejerskab af Hotel Arnbjerg i Varde, Hjerting Badehotel og Hotel Britannia fordeles med 60 procent til E. Bank Lauridsen Holding A/S og 40 procent til Peter Petersens selskab, Bugten Holding ApS.

Desuden bliver Peter Petersen chef for Hotel Britannia.

Læs også gårsdagens historie om parternes visioner for Hotel Britannia.

Trend: Bo på kapselhotel i 9 timer

Kapselhotellet Ninehour tilbyder deres gæster ni timers indkvartering i et minimalt, sci-fi futuristisk miljø. Hotellets koncept, som navnet referer til er, at gæsterne skal bruge så lidt tid som muligt under deres tag og derfor også kun bruge én time på at gøre sig klar til at gå i seng, syv timer på at sove og en time til at gøre sig klar om morgenen.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne