Tidligere i år kom det frem, at familieforetagendet E. Bank Lauridsen Holding A/S overtager Hotel Britannia ved årsskiftet, og at de nye ejere frem mod overtagelsen ville arbejde på at finde den optimale fremtidige operatørløsning for hotellet.

Den er nu på plads i en spændende konstellation med den hidtidige eneejer af Hjerting Badehotel, Peter Petersen, som en væsentlig brik i puslespillet.

Parterne, der udover at være idémænd bag det planlagte 14-etagers hotelprojekt i Skolegade, ejer allerede Hotel Arnbjerg i Varde sammen, og stifter nu et holdingselskab hvori det samlede ejerskab af Hotel Arnbjerg i Varde, Hjerting Badehotel og Hotel Britannia fordeles med 60 procent til E. Bank Lauridsen Holding A/S og 40 procent til Peter Petersens selskab, Bugten Holding ApS.

Desuden bliver Peter Petersen chef for Hotel Britannia.

Læs også gårsdagens historie om parternes visioner for Hotel Britannia.

HORESTA diskuterede erhvervets mærkesager med medlemmer af Europa-Parlamentet

En stor del af erhvervets rammevilkår afgøres ved den politik, der kommer fra Christiansborg, men indflydelsen fra Europa-Parlamentet og Bruxelles er også af afgørende betydning for hotellerne og restauranternes virke. Derfor er HORESTA en del af den fælleseuropæiske hotel- og restaurantorganisation, HOTREC, hvor HORESTAs formand Jens Zimmer Christensen også sidder for bordenden.

Danmarks største hotel skal have ny øverste chef

Når alle 1.202 værelser omkring påske er taget i brug er CabInn Copenhagen Danmarks største hotel. Det kan også gøre krav på titlen som Nordens største hotel, da det nuværende, Gothia Towers i Gøteborg, ifølge sin hjemmeside har præcis 1.200 værelser, skriver Standby.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne