Tidligere i år kom det frem, at familieforetagendet E. Bank Lauridsen Holding A/S overtager Hotel Britannia ved årsskiftet, og at de nye ejere frem mod overtagelsen ville arbejde på at finde den optimale fremtidige operatørløsning for hotellet.

Den er nu på plads i en spændende konstellation med den hidtidige eneejer af Hjerting Badehotel, Peter Petersen, som en væsentlig brik i puslespillet.

Parterne, der udover at være idémænd bag det planlagte 14-etagers hotelprojekt i Skolegade, ejer allerede Hotel Arnbjerg i Varde sammen, og stifter nu et holdingselskab hvori det samlede ejerskab af Hotel Arnbjerg i Varde, Hjerting Badehotel og Hotel Britannia fordeles med 60 procent til E. Bank Lauridsen Holding A/S og 40 procent til Peter Petersens selskab, Bugten Holding ApS.

Desuden bliver Peter Petersen chef for Hotel Britannia.

Læs også gårsdagens historie om parternes visioner for Hotel Britannia.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Hip nazibunker forvandles til luksushotel

Bunkeren på Feldstraße i bydelen St. Pauli i Hamborg blev opført af nazisterne under 2. verdenskrig for at beskytte folk mod luftangreb. Den solide bygning har siden fået lov til at blive stående og er i dag fredet. Allerede i årene efter krigen bosatte flere virksomheder inden for mediebranchen sig i bunkeren. Siden er der både kommet koncertsteder, teatre og natklubber.

Skjern får nyt spisested og måske et hotel

John Hundevadt og Ida Wang Hundevadt planlægger at indrette en restaurant i Skjerns Torvehaller. Spisestedet tæller i alt 817 kvadratmeter plus kælder, og selve restauranten får plads til 150 gæster, skriver JV.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne