Tidligere i år kom det frem, at familieforetagendet E. Bank Lauridsen Holding A/S overtager Hotel Britannia ved årsskiftet, og at de nye ejere frem mod overtagelsen ville arbejde på at finde den optimale fremtidige operatørløsning for hotellet.

Den er nu på plads i en spændende konstellation med den hidtidige eneejer af Hjerting Badehotel, Peter Petersen, som en væsentlig brik i puslespillet.

Parterne, der udover at være idémænd bag det planlagte 14-etagers hotelprojekt i Skolegade, ejer allerede Hotel Arnbjerg i Varde sammen, og stifter nu et holdingselskab hvori det samlede ejerskab af Hotel Arnbjerg i Varde, Hjerting Badehotel og Hotel Britannia fordeles med 60 procent til E. Bank Lauridsen Holding A/S og 40 procent til Peter Petersens selskab, Bugten Holding ApS.

Desuden bliver Peter Petersen chef for Hotel Britannia.

Læs også gårsdagens historie om parternes visioner for Hotel Britannia.

Undersøgelse: Så mange gæster stjæler hotelmadrasser

Det hører ikke til sjældenhederne, at gæsterne tager toiletartikler med sig fra hotelværelserne, men en ny rundspørge viser, at det ikke bliver ved det. Hoteller har mistet madresser, kunst, kaffemaskiner og meget mere, skriver Independent.co.uk.

Hotelvirksomhed baner vejen for innovativ markedsføring

Den danske hotelkæde, Zleep Hotels, er blandt de første virksomheder i Norden til at anvende et helt nyt og ganske interessant digitalt markedsføringsredskab. Et redskab der ikke før er set anvendt i kommercielle sammenhænge i Danmark. Redskabet er Facebookfiltre, og det banebrydende er, at Zleep Hotels fra dags dato udvider markedsføringsindsatserne med et skræddersyet Facebookfilter, som en af de første virksomheder i Norden.

Dansk topdirektør stoppet i international hotelkæde

Et år efter han begyndte som Senior Vice President for de foreløbig 35 Clarion-hoteller, et af de tre varemærker under Petter Stordalens hotelkoncern Nordic Choice Hotels, er danske Christen Bagger netop stoppet.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne