Stifter af Just Eat-konkurrenten Hungry.dk, Morten Larsen, ser store muligheder for at brede forretningen ud i Danmark. Til Børsen fortæller han, at selskabet har gearet op i salgsafdelingen og marketingsbudgettet for at give brændstof til vokseværket.

"I Danmark ser jeg uanede muligheder. Vi har en kæmpestor stjerne i Just Eat, som tjener rigtigt mange penge i Danmark, og som vi stille og roligt haler ind på, og der er ikke noget, der tyder på, at det stopper," siger han til avisen og tilføjer, at han tror på, at selskabet kan tidoble bundlinjen herhjemme.

I det seneste regnskab fra 2017 lå bundlinjen på 4,4 mio. kr.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Har du fået læst?

Nyt firma sender smørrebrød direkte til døren

Hejdi Nielsen er sammen med sin mand Søren sprunget ud som iværksættere. De har sammen åbnet ‘Nielsen Dansk Mad’, som nok skal få smørrebrødsfans til at lytte efter, skriver MigOgKbh.dk.

Flammen introducerer take-away

Fra i går kunne Restaurant Flammen for første gang tilbyde take-away-salg. Det skete fra kædens restaurant i Nyrupsgade i København, skriver migogkbh.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne