For anden gang dette efterår udvider Small Danish Hotels sin liste over kroer, hoteller og slotte i Danmark. Hotelsamarbejdet har indgået et samarbejde med Kompas Hotel Aalborg, og derved lukker kæden et geografisk hul i Danmarks fjerdestørste by.

”Efter et par år uden hotel i Aalborg er vi rigtig glade for nu at kunne tilbyde et moderne byhotel i den nordjyske hovedstad til vores mange danske, norske og svenske gæster. Beliggenheden i det nye havnemiljø tæt på centrum passer perfekt til vores gæsters behov. De er tæt på Aalborgs mange ferie- og fritidstilbud, samtidig med at hotellet med dets centrale placering er essentielt for forretningsgæster,” siger Jørgen Christensen, der er direktør i Small Danish Hotels.

Kompas Hotel Aalborg, der indtil 31. oktober i år gik under navnet Hotel Aalborg, har rødder helt tilbage til 1905. Hotellet er kendt for en nærværende atmosfære, hvor hjertevarme er på højde med god service og gode omgivelser. Det varme værtskab har byhotellet til fælles med de øvrige overnatningssteder i Small Danish Hotels.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stort 'Community Pavilion' med spændene nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Bæredygtighed: Hvem viser vejen i erhvervet?

Alle virksomheder i branchen tænker i dag bæredygtighed ind i de daglige rutiner - fra den største hotelkæde til den mindste restaurant. Men hvordan inspirerer vi som branche hinanden til at tage de næste skridt på en måde, der passer naturligt ind i den overordnede strategi eller den daglige drift?

Nyt venue vil konkurrere om store events

Nu byder Slagelse ind som konkurrent til de store eventsteder i Danmark. Med et budget på 700 mio. kroner er det planen, at der foruden etablering af boliger og hotel skabes en renovering af tribunen samt en overdækning af Harboe Arena Slagelse.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne