For anden gang dette efterår udvider Small Danish Hotels sin liste over kroer, hoteller og slotte i Danmark. Hotelsamarbejdet har indgået et samarbejde med Kompas Hotel Aalborg, og derved lukker kæden et geografisk hul i Danmarks fjerdestørste by.

”Efter et par år uden hotel i Aalborg er vi rigtig glade for nu at kunne tilbyde et moderne byhotel i den nordjyske hovedstad til vores mange danske, norske og svenske gæster. Beliggenheden i det nye havnemiljø tæt på centrum passer perfekt til vores gæsters behov. De er tæt på Aalborgs mange ferie- og fritidstilbud, samtidig med at hotellet med dets centrale placering er essentielt for forretningsgæster,” siger Jørgen Christensen, der er direktør i Small Danish Hotels.

Kompas Hotel Aalborg, der indtil 31. oktober i år gik under navnet Hotel Aalborg, har rødder helt tilbage til 1905. Hotellet er kendt for en nærværende atmosfære, hvor hjertevarme er på højde med god service og gode omgivelser. Det varme værtskab har byhotellet til fælles med de øvrige overnatningssteder i Small Danish Hotels.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne