For anden gang dette efterår udvider Small Danish Hotels sin liste over kroer, hoteller og slotte i Danmark. Hotelsamarbejdet har indgået et samarbejde med Kompas Hotel Aalborg, og derved lukker kæden et geografisk hul i Danmarks fjerdestørste by.

”Efter et par år uden hotel i Aalborg er vi rigtig glade for nu at kunne tilbyde et moderne byhotel i den nordjyske hovedstad til vores mange danske, norske og svenske gæster. Beliggenheden i det nye havnemiljø tæt på centrum passer perfekt til vores gæsters behov. De er tæt på Aalborgs mange ferie- og fritidstilbud, samtidig med at hotellet med dets centrale placering er essentielt for forretningsgæster,” siger Jørgen Christensen, der er direktør i Small Danish Hotels.

Kompas Hotel Aalborg, der indtil 31. oktober i år gik under navnet Hotel Aalborg, har rødder helt tilbage til 1905. Hotellet er kendt for en nærværende atmosfære, hvor hjertevarme er på højde med god service og gode omgivelser. Det varme værtskab har byhotellet til fælles med de øvrige overnatningssteder i Small Danish Hotels.

HORESTA diskuterede erhvervets mærkesager med medlemmer af Europa-Parlamentet

En stor del af erhvervets rammevilkår afgøres ved den politik, der kommer fra Christiansborg, men indflydelsen fra Europa-Parlamentet og Bruxelles er også af afgørende betydning for hotellerne og restauranternes virke. Derfor er HORESTA en del af den fælleseuropæiske hotel- og restaurantorganisation, HOTREC, hvor HORESTAs formand Jens Zimmer Christensen også sidder for bordenden.

Danmarks største hotel skal have ny øverste chef

Når alle 1.202 værelser omkring påske er taget i brug er CabInn Copenhagen Danmarks største hotel. Det kan også gøre krav på titlen som Nordens største hotel, da det nuværende, Gothia Towers i Gøteborg, ifølge sin hjemmeside har præcis 1.200 værelser, skriver Standby.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne