Forenede Hotelservice. Sådan lyder navnet på et nyt tiltag fra landets næststørste servicekoncern Forenede. Det nye selskab skal planmæssigt servicere landets hoteller, restauranter og eventarrangører med en bred palet af ydelser i en tid, hvor branchen rekordtrives og udvider.

Og der er ingen jysk ydmyghed at spore hos den Esbjerg-baserede og brancheerfarne administrerende direktør, der skal stå i spidsen for Forenede koncernens nye landsdækkende forretningsben, når han bliver bedt om at sætte ord på ambitionerne for virksomheden. Målet står således helt klart for den nyansatte 49-årige direktør Allan Nielsen:

”Forenede Hotelservice har det klare og veldefinerede mål at blive Danmarks største og bedste leverandør af professionelle og målrettede facility management-løsninger til hele den danske hotel-, restaurations- og eventbranche,” siger han, og fortsætter:

”Vi har erfaringen, volumen, organisationen og fagkompetencerne til at kunne fungere som en totalleverandør af services til hotellerne i en tid, hvor deres fokus er på at kunne håndtere en stadig stigende efterspørgsel af værelser,” forklarer Allan Nielsen og peger på, at samarbejdet samtidig potentielt kan give væsentlige økonomiske besparelser, øget effektivitet og større fleksibilitet for hotellerne.

49-årige Allan Nielsen kommer senest fra en stilling som hoteldirektør for det 4-stjernede full-service hotel i Esbjerg kaldet ”Hotel Britannia”. Tidligere har han blandt andet bestredet stillinger som HR-direktør i en årrække for hotelkæden Hilton & Scandic, HR-vicedirektør i dagligvarekoncernen Dagrofa og som hoteldirektør for flere forskellige hoteller i Scandic-hotelkæden.

Læs hele historien her.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stort 'Community Pavilion' med spændene nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Bæredygtighed: Hvem viser vejen i erhvervet?

Alle virksomheder i branchen tænker i dag bæredygtighed ind i de daglige rutiner - fra den største hotelkæde til den mindste restaurant. Men hvordan inspirerer vi som branche hinanden til at tage de næste skridt på en måde, der passer naturligt ind i den overordnede strategi eller den daglige drift?

Nyt venue vil konkurrere om store events

Nu byder Slagelse ind som konkurrent til de store eventsteder i Danmark. Med et budget på 700 mio. kroner er det planen, at der foruden etablering af boliger og hotel skabes en renovering af tribunen samt en overdækning af Harboe Arena Slagelse.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne