Den er 47 meter lang, og havde lårbensknogler længere end en voksen mand. Nu skal en model af den enorme patagotitan mayorum udstilles i Knuthenborg Safaripark på Lolland. Det oplyser parken i en pressemeddelelse.

Det er ti år siden, at man fandt resterne af den enorme dinosaur i Argentina – og Knuthenborg har nu indkøbt en naturtro model af dinosauren til parkens dinosaurpark, der åbnede i sommer.

Den enorme model er produceret i Kina, og er på vel til parken i seks store containere.

Direktøren i Knuthenborg Safaripark, Christoffer Knuth, glæder sig til at modtage og udstille verdens største dinosaur. Modellen er faktisk større end de officielle mål på fortidsdyret – og det er med god grund, forklarer han.

”De officielle mål af dinosauren er baseret på et ungt individ. Men man ved, at reptiler principielt aldrig stopper med at vokse og kun bliver større og større, jo ældre de bliver. Så det er slet ikke usandsynligt med et voksent eksemplar af Patagotitan mayorum på 47 meter”, forklarer Christoffer Knuth.

HORESTA til Folkemødet: Her er debatterne

Folkemødet er Danmarks politiske festival, og HORESTA tager denne uge organisationens mærkesager med til Allinge for at sætte fokus på erhvervets rammevilkår og potentiale. I en række debatter vil repræsentanter fra HORESTA blandt andet debattere skatteforhold, kvinder i kokkefaget, taxikørsel, vilkårene for danske attraktioner og meget mere.

Er der styr på elinstallationerne? Legelande og forlystelsesparker får besøg

Forlystelsesparker og legelande kan se frem til besøg fra Sikkerhedsstyrelsen. Sidste år gennemførte Sikkerhedsstyrelsen 100 tilsyn med elinstallationerne i forlystelsesparker og legelande. Desværre var resultaterne ikke tilfredsstillende, lyder det, og derfor har styrelsen i år valgt netop disse områder ud i forbindelse med det risikobaserede tilsyn med el.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne