Den er 47 meter lang, og havde lårbensknogler længere end en voksen mand. Nu skal en model af den enorme patagotitan mayorum udstilles i Knuthenborg Safaripark på Lolland. Det oplyser parken i en pressemeddelelse.

Det er ti år siden, at man fandt resterne af den enorme dinosaur i Argentina – og Knuthenborg har nu indkøbt en naturtro model af dinosauren til parkens dinosaurpark, der åbnede i sommer.

Den enorme model er produceret i Kina, og er på vel til parken i seks store containere.

Direktøren i Knuthenborg Safaripark, Christoffer Knuth, glæder sig til at modtage og udstille verdens største dinosaur. Modellen er faktisk større end de officielle mål på fortidsdyret – og det er med god grund, forklarer han.

”De officielle mål af dinosauren er baseret på et ungt individ. Men man ved, at reptiler principielt aldrig stopper med at vokse og kun bliver større og større, jo ældre de bliver. Så det er slet ikke usandsynligt med et voksent eksemplar af Patagotitan mayorum på 47 meter”, forklarer Christoffer Knuth.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Tivoli vil løfte salg af mad og drikke med bredere udbud

Tivolis nye general manager for food&beverage Jakob Harreby Volquards har siddet i direktørstolen siden oktober 2019, og selv om han ikke vil komme ind på fremtidens konkrete tiltag, har han dog spottet, hvad der skal gøres anderledes for at optimere indtjeningen på segmentet.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne