Den er 47 meter lang, og havde lårbensknogler længere end en voksen mand. Nu skal en model af den enorme patagotitan mayorum udstilles i Knuthenborg Safaripark på Lolland. Det oplyser parken i en pressemeddelelse.

Det er ti år siden, at man fandt resterne af den enorme dinosaur i Argentina – og Knuthenborg har nu indkøbt en naturtro model af dinosauren til parkens dinosaurpark, der åbnede i sommer.

Den enorme model er produceret i Kina, og er på vel til parken i seks store containere.

Direktøren i Knuthenborg Safaripark, Christoffer Knuth, glæder sig til at modtage og udstille verdens største dinosaur. Modellen er faktisk større end de officielle mål på fortidsdyret – og det er med god grund, forklarer han.

”De officielle mål af dinosauren er baseret på et ungt individ. Men man ved, at reptiler principielt aldrig stopper med at vokse og kun bliver større og større, jo ældre de bliver. Så det er slet ikke usandsynligt med et voksent eksemplar af Patagotitan mayorum på 47 meter”, forklarer Christoffer Knuth.

Tivoli ansætter ny havedirektør

Kasper Schumacher er netop ansat som havedirektør i Tivoli, hvor han også indgår i den udvidede direktion. Han kommer til Tivoli med solid erfaring i bagagen og stærke resultater fra oplevelsesbranchen. Kasper Schumacher har i forvejen stort kendskab til Tivoli, idet han fra 2003 til 2011 var en del af chefgruppen i Tivoli. Kasper Schumacher tiltræder den 23.3.2020.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne