Der bliver taget pænt imod gæsterne på det, der tidligere var kendt som landbrugets kursus- og konferencecenter Koldkærgård, i Kasted uden for Aarhus, men opgaven om at sige pænt goddag er ikke længere overladt alene til receptionisten bag skranken.

I stedet kommer stemmen fra cirka en-meters højde og tilhører den nye robot, som med tre kilometer i timen bevæger sig rundt i gangene og underholder kursusdeltagere, konferencegæster og de, der kommer forbi for at holde et kort kaffemøde eller har brug for en overnatning tæt på motorvejen.

Robotten har endnu ikke fået et officielt navn, men personalet kalder den internt for Mikkeline med slet skjult adresse til hotelchef Mikkel Kroustrup. Da chefen fortalte sine ansatte om robotten første gang, spurgte de heller ikke, om han havde købt den, men i stedet: Hvornår kommer den?

Den selvkørende skabning, som sender associationer til Star Wars, har været en del af familien siden 1. oktober. Det skete samtidig med, at det, der i 1986 blev etableret som landbrugsskole til uddannelse af landmænd, ændrede navn fra Koldkærgård til det mere moderne og ikke mindst internationale Horisont.

Læs hele historien her.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne