Der bliver taget pænt imod gæsterne på det, der tidligere var kendt som landbrugets kursus- og konferencecenter Koldkærgård, i Kasted uden for Aarhus, men opgaven om at sige pænt goddag er ikke længere overladt alene til receptionisten bag skranken.

I stedet kommer stemmen fra cirka en-meters højde og tilhører den nye robot, som med tre kilometer i timen bevæger sig rundt i gangene og underholder kursusdeltagere, konferencegæster og de, der kommer forbi for at holde et kort kaffemøde eller har brug for en overnatning tæt på motorvejen.

Robotten har endnu ikke fået et officielt navn, men personalet kalder den internt for Mikkeline med slet skjult adresse til hotelchef Mikkel Kroustrup. Da chefen fortalte sine ansatte om robotten første gang, spurgte de heller ikke, om han havde købt den, men i stedet: Hvornår kommer den?

Den selvkørende skabning, som sender associationer til Star Wars, har været en del af familien siden 1. oktober. Det skete samtidig med, at det, der i 1986 blev etableret som landbrugsskole til uddannelse af landmænd, ændrede navn fra Koldkærgård til det mere moderne og ikke mindst internationale Horisont.

Læs hele historien her.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stort 'Community Pavilion' med spændene nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Har du fået læst?

Bæredygtighed: Hvem viser vejen i erhvervet?

Alle virksomheder i branchen tænker i dag bæredygtighed ind i de daglige rutiner - fra den største hotelkæde til den mindste restaurant. Men hvordan inspirerer vi som branche hinanden til at tage de næste skridt på en måde, der passer naturligt ind i den overordnede strategi eller den daglige drift?

Det økologiske foodservice-salg vokser fortsat markant

Omlægningen til mere økologi har fortsat masser af fart på i foodservice-segmentet, og ifølge helt nye tal fra Danmarks Statistik steg salget sidste år med 15 pct. til næsten 2,35 mia. kr., skriver FødevareWatch.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne