Der bliver taget pænt imod gæsterne på det, der tidligere var kendt som landbrugets kursus- og konferencecenter Koldkærgård, i Kasted uden for Aarhus, men opgaven om at sige pænt goddag er ikke længere overladt alene til receptionisten bag skranken.

I stedet kommer stemmen fra cirka en-meters højde og tilhører den nye robot, som med tre kilometer i timen bevæger sig rundt i gangene og underholder kursusdeltagere, konferencegæster og de, der kommer forbi for at holde et kort kaffemøde eller har brug for en overnatning tæt på motorvejen.

Robotten har endnu ikke fået et officielt navn, men personalet kalder den internt for Mikkeline med slet skjult adresse til hotelchef Mikkel Kroustrup. Da chefen fortalte sine ansatte om robotten første gang, spurgte de heller ikke, om han havde købt den, men i stedet: Hvornår kommer den?

Den selvkørende skabning, som sender associationer til Star Wars, har været en del af familien siden 1. oktober. Det skete samtidig med, at det, der i 1986 blev etableret som landbrugsskole til uddannelse af landmænd, ændrede navn fra Koldkærgård til det mere moderne og ikke mindst internationale Horisont.

Læs hele historien her.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Har du fået læst?

App viser vej til økologiske spisesteder

I 2019 har Fødevarestyrelsen fejret 10-året for Det Økologiske Spisemærke med både nyt grafisk design og landsdækkende forbrugerkampagne. Et af kampagnens budskaber har været at sætte spot på appen ”Økologiske Spisesteder”, der viser vej til restauranter, cafeer og hoteller med Det Økologiske Spisemærke.

Hotelkæde beholder særpris i Danmark

Tirsdag aften modtog Scandic prisen som Danmarks bedste arbejdsplads til inklusion (inddragelse i et fællesskab eller en sammenhæng, red.), skriver Standby.dk

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne