Berlingske har valgt at lukke nyhedssektionen AltOmKøbenhavn (AOK), men et nyt medie ser i dag dagens lys og står klar til at fortælle københavnerne om restauranter, mad, cocktails, vin, events og pop-ups, som København bobler over med hver evigt eneste dag. Det kommer til at hedde MigOgKbh.dk, og mediet er i familie med byguiderne MigOgAalborg samt MigOgOdense.dk.

Blandt kræfterne til at drive det nye medie er redaktør Rasmus Kramer Schou, som tidligere har været på AOK:

"Efter 5 år med tæt kontakt til Københavns restauranter, er jeg virkelig rørt over den opbakning, jeg har mødt fra alle kokke og tjenere, når jeg har præsenteret konceptet. Det har været high-fives og julelys i øjnene over hele linjen, og de vil virkelig gerne være med til at banke det her op. Alle har givet udtryk for, der virkelig har manglet en opdateret og seriøs guide om København de seneste mange måneder," fortæller den nye redaktør på MigOgKbh.dk.

Han tilføjer, at han meget gerne hører fra branchens virksomheder, når de har initiativer og spændende nyheder, de er klar til at dele med omverdenen. Virksomhederne kan skrive til rasmus@migogkbh.dk.

Med i ejerkredsen til mediet er Gastromand.dk, Mads Peter Veiby, Michael Qureshi og Claus Elming.

Læs mere om det nye medie på www.migogkbh.dk.

Kæde er først med ny teknologi

I går kunne beskæftigelses- og integrationsborgmester i København Cecilia Lonning-Skovgaard klippe snoren til McDonald’s-restaurant nummer 89 i Danmark. Og den er speciel af flere grunde. Restauranten har fået hjemme med udsigt over Rådhuspladsen i Industriens Hus, og det er blot et stenkast fra, hvor McDonald’s for snart 40 år siden åbnede sin første restaurant i Danmark.

Aarhus’ bedste spisesteder skal kåres

Mediet i Smag Aarhus har igen sat sig for at finde de bedste spisesteder og smagsoplevelser i byen. Der vil blive kåret vindere af Smagprisen 2018 i hele syv kategorier.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne