Berlingske har valgt at lukke nyhedssektionen AltOmKøbenhavn (AOK), men et nyt medie ser i dag dagens lys og står klar til at fortælle københavnerne om restauranter, mad, cocktails, vin, events og pop-ups, som København bobler over med hver evigt eneste dag. Det kommer til at hedde MigOgKbh.dk, og mediet er i familie med byguiderne MigOgAalborg samt MigOgOdense.dk.

Blandt kræfterne til at drive det nye medie er redaktør Rasmus Kramer Schou, som tidligere har været på AOK:

"Efter 5 år med tæt kontakt til Københavns restauranter, er jeg virkelig rørt over den opbakning, jeg har mødt fra alle kokke og tjenere, når jeg har præsenteret konceptet. Det har været high-fives og julelys i øjnene over hele linjen, og de vil virkelig gerne være med til at banke det her op. Alle har givet udtryk for, der virkelig har manglet en opdateret og seriøs guide om København de seneste mange måneder," fortæller den nye redaktør på MigOgKbh.dk.

Han tilføjer, at han meget gerne hører fra branchens virksomheder, når de har initiativer og spændende nyheder, de er klar til at dele med omverdenen. Virksomhederne kan skrive til rasmus@migogkbh.dk.

Med i ejerkredsen til mediet er Gastromand.dk, Mads Peter Veiby, Michael Qureshi og Claus Elming.

Læs mere om det nye medie på www.migogkbh.dk.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stort 'Community Pavilion' med spændene nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Nu kommer robotterne til McDonalds

Fastfood-giganten McDonalds er tirsdag blevet enig med tech-virksomheden Apprente om en overtagelse. Det skriver CNBC, skriver Finans.dk.

Restaurantkæde får medhold i principiel sag

I februar beskrev Fødevarestyrelsens kontrollanter, hvordan medarbejderne hos Bone’s tog den salat, der ikke var blevet spist fra buffeten ved lukketid, og kørte det på køl om aftenen. Dagen efter gennemgik alle produkter en kritisk kontrol på udseende, konsistens, lugt og smag – og var alt fortsat frisk, blev produkt anvendt med andre friske produkter. Det skriver BT.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne