Den 23. oktober landede København øverst på Lonely Planets liste over storbyer, der er værd at besøge i 2019. Fra starten af november gik VisitDenmark, Wonderful Copenhagen og Expedia i luften med en ny kampagne for København, der bygger videre på den øgede interesse for København, som Lonely Planets anbefaling skabte.

”Siden vi hørte om Lonely Planet Best In Travel, har vi haft en ambition om at komme i luften med en stor og stærk Københavnerkampagne, som kunne samle op på det buzz, som Lonely Planet udnævnelsen skaber i markedet. Der har været kort tid til agere, og vi er glade for, at det er lykkedes at komme i markedet lige nu, hvor der er ekstra interesse om København,” siger forretningsudviklingschef Anja Hartung Sfyrla, som også er ansvarlig for tværnationale kampagner for storby-, kyst- og mødeturismen i VisitDenmark.

Kampagnen bygger på de temaer, som Lonely Planet fremhæver som særlige årsager til at besøge København i 2019. Temaerne får en personlig vinkel i kampagnen, idet de bliver foldet ud gennem videofortællinger med fem stærke ambassadører for København.

Det drejer sig om iværksætteren Anders Mørck fra GoBoat, der fortæller om innovation og sustainability. Stjernekokken Christian Puglisi fra Relæ giver indblik i nordisk gastronomi. Fotografen Astrid Maria Rasmussen tager en tur rundt til design og arkitektoniske mesterværker i København. Kunstneren Thomas Dambo er eksponent for kunst, kreativitet og bæredygtighed. Og endelig guider bloggeren Hazel Evans fra Mad About Copenhagen rundt på madscenen i København.

Nye tal for de kommende destinationsselskaber

Destinationsselskaberne skal være til at udvikle de lokale destinationer, så Danmark kan være med i den internationale konkurrence om turisterne. For selvom de udenlandske overnatninger i Danmark steg med 3,4 pct. fra 2017 til 2018, går det endnu bedre i en række af de lande, vi normalt sammenligner os med. Både Sverige, Nederlandene, Tyskland og Irland har oplevet en højere vækst end Danmark.

Aarhus kåret som en af verdens nye favoritdestinationer i 2020

Det internationale rejsemedie Travel Lemming og en jury af verdens førende rejsebloggere har netop hædret Aarhusregionen med ’Emerging Destination Award 2020’, og dermed rykker Aarhus ind på en attraktiv liste over 30 nye rejsemål i hele verden, som rejsende anbefales at besøge i 2020.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne