Højden på en ny forlystelse bliver så markant, at den vil ændre Aarhus' skyline. Tivoli Frihedens direktør, Henrik Ragborg Olesen, fortæller i en præsentationsvideo, at man har haft en drone sendt op i de 65 meters højde, som forlystelsen kommer til at hæve sig over jorden, og han lover gæsterne et »magnificent view« både over både skoven, byen og havnen og tilføjer:

”Noget af det allersjoveste er, at man faktisk kigger ned på Skytower, og de, som kender Skytower, ved, at det i forvejen er en meget, meget høj og noget voldsom forlystelse,” lyder det fra direktøren.

Forlystelsen koster knap 20 mio. kr. og bliver designet og produceret i Schweiz af firmaet Ride Engineers Switzerland. Hjertekig forventes at være klar til de første gæster i maj måned 2019.

HORESTA til Folkemødet: Her er debatterne

Folkemødet er Danmarks politiske festival, og HORESTA tager denne uge organisationens mærkesager med til Allinge for at sætte fokus på erhvervets rammevilkår og potentiale. I en række debatter vil repræsentanter fra HORESTA blandt andet debattere skatteforhold, kvinder i kokkefaget, taxikørsel, vilkårene for danske attraktioner og meget mere.

Aarhus’ bedste spisesteder skal kåres

Mediet i Smag Aarhus har igen sat sig for at finde de bedste spisesteder og smagsoplevelser i byen. Der vil blive kåret vindere af Smagprisen 2018 i hele syv kategorier.

Hotelmarkedet boomer med mange nye værelser

De danske hoteller var vidner til en overnatningsvækst på over 20 pct. i perioden mellem 2012 og 2016. Til gengæld ændrede den samlede hotelkapacitet sig ikke nævneværdigt. Det sker der dog noget ved de kommende år.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne