Højden på en ny forlystelse bliver så markant, at den vil ændre Aarhus' skyline. Tivoli Frihedens direktør, Henrik Ragborg Olesen, fortæller i en præsentationsvideo, at man har haft en drone sendt op i de 65 meters højde, som forlystelsen kommer til at hæve sig over jorden, og han lover gæsterne et »magnificent view« både over både skoven, byen og havnen og tilføjer:

”Noget af det allersjoveste er, at man faktisk kigger ned på Skytower, og de, som kender Skytower, ved, at det i forvejen er en meget, meget høj og noget voldsom forlystelse,” lyder det fra direktøren.

Forlystelsen koster knap 20 mio. kr. og bliver designet og produceret i Schweiz af firmaet Ride Engineers Switzerland. Hjertekig forventes at være klar til de første gæster i maj måned 2019.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Ny oplevelsespark bliver slaraffenland for naturelskere

På skuldrene af en mere og mere ophedet debat om bæredygtighed og ansvarlig adfærd, så de kommende generationer også kan nyde godt af naturen, åbner verdens første tema-, forlystelses- og oplevelsespark af sin art på det, der en gang var havbund og indtil for et par år siden blot var nogle flade marker uden for Ringkøbing på vejen mod Søndervig. Navnet på parken er Naturkraft, skriver EB.dk.

Tivoli Friheden får ny vild forlystelse

Den nye, store forlystelse "Hjertekig" i Tivoli Friheden er blevet så populær, at det åbner plads for en ny, stor forlystelse i Tivoli Friheden i næste sæson. Det oplyser forlystelsesparkens direktør Henrik Ragborg Olesen til Stiften.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne