Mikkeller ølimperiet vokser år for år og er blevet en verdensomspændende virksomhed. Men hvad synes ejeren Mikkel Borg Bjergsø egentlig om København og den gastronomiske scene?

”De sidste 15 år har vi haft stort fokus på det nordiske køkken med restauranter, der dyrker råvarerne i baghaven. Det har været fint, og det har gjort en masse for dansk gastronomi og for byen, men jeg synes, det er ved at være på tide, at vi ser ud i verden. Jeg savner flere japanske og mexicanske restauranter. Jeg har selv en drøm om at åbne en thairestaurant en dag.”

Falder spørgsmålet på, hvad byen mangler, så er svaret klart:

”God service. Københavns serviceniveau er virkelig elendigt. Der er opstået en tendens til, at hvis du er bartender eller tjener, er du det for din egen skyld, ikke fordi, du vil gøre noget godt for gæsten. Det er jo helt misforstået. Jeg synes også, vi mangler noget lidt vildere og mere eksperimenterende arkitektur. Det er ikke, fordi jeg er fan af ti etagers højhuse, men hvis vi gerne vil være en storby, kan vi godt give lidt mere los, hvad angår mere eksperimenterende boligløsninger.”

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Hostel-kæde solgt for milliardbeløb

Generator-kæden, der er ejet af den britiske investeringsfond Queensgate Investments, har for 400 millioner dollars – cirka tre milliarder kroner – købt amerikanske Freehand Hotels, skriver Standby.dk.

TV2/News satte fokus på nye hotelværelser og rekordsommer

TV2/News satte i morges fokus på, at hotelbranchen har haft en rekordsommer med 5,8 millioner overnatninger i månederne juni-august. Men indslaget handlede også om, at branchen ser ind i en tid med skærpet konkurrence på grund af en voldsom vækst i kapaciteten. Særligt i København.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne