Mikkeller ølimperiet vokser år for år og er blevet en verdensomspændende virksomhed. Men hvad synes ejeren Mikkel Borg Bjergsø egentlig om København og den gastronomiske scene?

”De sidste 15 år har vi haft stort fokus på det nordiske køkken med restauranter, der dyrker råvarerne i baghaven. Det har været fint, og det har gjort en masse for dansk gastronomi og for byen, men jeg synes, det er ved at være på tide, at vi ser ud i verden. Jeg savner flere japanske og mexicanske restauranter. Jeg har selv en drøm om at åbne en thairestaurant en dag.”

Falder spørgsmålet på, hvad byen mangler, så er svaret klart:

”God service. Københavns serviceniveau er virkelig elendigt. Der er opstået en tendens til, at hvis du er bartender eller tjener, er du det for din egen skyld, ikke fordi, du vil gøre noget godt for gæsten. Det er jo helt misforstået. Jeg synes også, vi mangler noget lidt vildere og mere eksperimenterende arkitektur. Det er ikke, fordi jeg er fan af ti etagers højhuse, men hvis vi gerne vil være en storby, kan vi godt give lidt mere los, hvad angår mere eksperimenterende boligløsninger.”

Ny restaurant i Carlsberg Byen åbner

Lige ved siden af de to berømte elefanter i Carlsberg Byen ligger Dipylon Hus. Dipylon Hus bliver et moderne kontorhus med åbne etager, skriver MigOgKbh.dk.

64 nye værelser på københavnerhotel

Efter udvidelsen har Hotel Kong Arthur med 64 nye værelser, når hotellet op på 214 værelser fordelt på 5 bygninger. De nye fløj er inspireret af en herskabslejlighed med høje paneler, danske designikoner, sildebensparket på gulvene, masser af god kunst på væggene og udsigt over byen gennem store dannebrogsvinduer, skriver Kursuslex.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne