Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Først skulle Skindbuksen i København lukkes. Så blev det næsten 300 år gamle værtshus reddet. Og nu kan de nye ejere meddele, at det historiske vandhul efter at have fået en ordentlig overhaling åbner igen i dag.
”Vi er klar til at bære kulturarven videre”, lyder det fra Benjamin Berg Harts, der er medejer af Skindbuksen.
”Der er en vis ærefrygt i at skulle overtage et værtshus, der har ligget her så længe, som Skindbuksen har. Men med al den energi vi har lagt i at renovere stedet, tror jeg ikke, at nogen vil kunne se, at stedet har ændret sig — i hvert fald kun til det bedre”.
Siden den midlertidige lukning i august har det gamle værtshus gennemgået en omfattende renovering med henblik på at bevare dets status som en af hovedstadens historiske, brune juveler.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
Jysk restaurant ryddede bordet ved Årets Kok og Årets Tjener 2024
17-03-2024
-
Få 10.000 kroner til styrkelse af den mentale sundhed på jobbet
15-03-2024
-
Hoteller og restauranter får lov til at afvise 1000-kronesedler ved små køb
15-03-2024
-
Sebastian er klar til at repræsentere Danmark til Bocuse d’Or Europe
15-03-2024
PRESSEKLIP
-
Foodora tester levering med drone i Sverige
15-03-2024
-
Tivoli slog atter egen omsætningsrekord i 2023
15-03-2024
-
Hilton køber lille boutiquehotelkæde for milliardsum
15-03-2024
-
Zleep Hotels skal have endnu et europæisk hotel
17-03-2024
-
Restaurant Bouillon finder ny direktør
15-03-2024
-
Ny kæmpe forlystelse i Tivoli
15-03-2024
-
Ny campingform udfordrer klassisk campingkultur
17-03-2024