En kvindelig Airbnb-udlejer er af en domstol i Paris blevet dømt til at tilbagebetale hele sin indtjening fra udlejningstjenesten de seneste syv år til sin lejer. Det skriver The Telegraph.

Den unavngivne kvinde bor i en lejelejlighed i den franske hovedstad, men har siden 2011 ofte udlejet lejligheden gennem Airbnb, hvilket hun har tjent intet mindre end - hvad der svarer til - 353.000 danske kroner på.

Millionbyen har i den seneste tid efterlyst strammere regler for privatboligudlejning for at sikre, at de lokale franskmænd bliver boende i byen. Tidligere på året kaldte byens viceborgmester, Ian Brossat, f.eks. Paris for et 'åbent museum':

”Airbnb truer sjælen og identiteten i en lang række kvarterer. Vi kan ikke forblive inaktive i denne situation. Alle storbyer i verden står over for dette problem. Hvis vi ikke regulerer Airbnb, vil vi ikke længere have beboere i vores bymidte”, sagde han til AFP dengang.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Har du fået læst?

Airbnb lancerer dyrevenlig oplevelseskategori

Dyreoplevelser er mere end bare en selfie med en hund eller en kattevideo på nettet. Derfor vil Airbnb bringe dyr og mennesker tættere sammen med en ny kategori i deres oplevelsesunivers, skriver Skift.com.

Trend: Tiltræk gæster gennem deres DNA

Det har aldrig været nemmere at finde ud af, hvor man nedstammer fra. En simpel DNA-test kan afsløre personers rødder og give den enkelte indsigt i, hvilke etniciteter de i virkeligheden bærer rundt på. Genkortlægnings-virksomheden 23andme er blot én af de førende virksomheder inden for dette område og de har indgået et samarbejde med Airbnb.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne