De tre danske kokkelandshold – Kokkelandsholdet (senior), Kokkelandsholdet (junior) og Cateringlandsholdet melder alt klar til kommende uges VM i Luxembourg.

Holdene har forberedt sig grundigt henover de seneste måneder med en lang række træningssessions og testmiddage, og holdene meldes i god form.

Danmark har de senere år gjort det godt ved internationale konkurrencer og hentet medaljer ved blandt andet OL i 2016, hvor der var både guld og sølvmedaljer til senior og junior-holdene, mens Cateringlandsholdet med kun to år på bagen hentede flot guld.

VM foregår den 24.-28. november i Luxembourg, og Kokkelandsholdet (senior) skal i ilden søndag den 25. november (kold) og onsdag den 28. november (varmt). Kokkelandsholdet (junior) - mandag den 26. november (koldt) og onsdag den 28. november (varmt), mens Cateringlandsholdet skal lave en varm service i form af en buffet, og det sker søndag den 25. november.

Har du fået læst?

Semifinalisterne er fundet til Årets Kok 2020

Semifinalen til Årets Kok 2020 afvikles søndag den 10. november 2019 på Kold College i Odense. Her vil de ti dygtigste finde vej til finalen, som holdes under FoodExpo-messen i Herning den 22. marts.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne