De resterende værelser, der bygges i en fem etager høj vinge ved siden af hotellet, er sammen med parkeringskælderen klar til marts næste år.

Dermed har hotellet 585 værelser – i tre priskategorier: Standard, Sky og Heaven. Værelserne er som sådan ganske ens, men nogle har døre mellem sig så de kan bruges af for eksempel familier.

”Vi har brugt mange penge på at indrette værelserne med kvalitet, alene badeværelserne koster over 100.000 kroner stykket – det kunne vi have gjort billigere med for eksempel betonvægge i stedet for de runde glasvægge, men vi skal også have en standard her på hotellet som appellerer til gæsten, der parkerer sin Mercedes, når han bor her,” siger koncernsalgsdirektør Birthe Becker under rundvisningen.

Næste projekt for hotel Arp-Hansen Hotel Group, der står bag Wakeup, bliver udvidelsen af kædens andet Wakeup-hotel, i Borgergade, fra de nuværende 498 værelser med yderligere 272. Med 770 værelser bliver Borgergade det største hotel hos Arp-Hansen, når udbygningen til over 400 millioner kroner er færdig i 2020. Arp-Hansens største hotel i antal værelser er i dag Tivoli Hotel & Congress Center med 679 værelser.

Hotel kick-off

Sæt allerede nu kryds i kalenderen den 19. marts, når HORESTA afholder Hotel kick-off i trekantområdet!

Nærmere information om tid, sted og tilmelding vil komme snarest.

Turisme er (blevet) en styrkeposition

Dorte Krak er administrerende direktør i Arp-Hansen Hotel Group, men hun er også en del af den Erhvervsfremmebestyrelse, som skal lave en strategi, der både styrker og udvikler dansk erhvervsliv. Målet er skabe en efterspørgselsdrevet og lokalt forankret erhvervsfremme- og turismeindsats for virksomheder på tværs af hele Danmark. Og særligt turisme- og oplevelseserhvervet har Dorte Krak kunne give de øvrige medlemmer af bestyrelsen en indsigt i.

Hilton klar med nyt varemærke

Hilton har foreløbig 18 hotelvaremærker fordelt på 6.000 hoteller verden over. Hotellerne i 117 lande og territorier har samlet knap en million værelser. Og nu kommer der endnu et varemærke fra Hilton-koncernen, skriver Standby.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne