I 2030 vil Kina overtage Frankrigs førsteplads, som den mest besøgte destination i verdenen. Det viser en ny prognose fra Euromonitor International, som The Guardian har bragt. Kina vil på samme tid have flest udrejsende. Med 260 millioner rejsende kinesere i 2030, overgår de USA og Tyskland. Det skriver HotelMarketing.com.

Årsagen til Kinas popularitet er drevet af Asiens økonomiske vækst og befolkningernes indkomstforhøjelser, hvor de fleste besøgende vil komme fra regionens lande som Hong Kong, Taiwan, m.fl. Det mener Wouter Geerts, der er konsulenten bag undersøgelsen, og han kombinerer det med, at den kinesiske stat har gjort det nemmere for Østens turister at få indrejsepapirer til Kina. Allerede nu er 80 procent af turisterne i Asien asiaterne selv.

Antallet af kinesiske indlandske turister vil ligeledes nå nye højder. I 2023 forudsiger prognosen, at Kina vil byde velkommen til 6,7 mia. besøg fra egne statsborgere, og det er vækst på 42,5 procent sammenlignet med det nuværende antal i 2018.

Læs mere her.

Har du fået læst?

Nye tal for de kommende destinationsselskaber

Destinationsselskaberne skal være til at udvikle de lokale destinationer, så Danmark kan være med i den internationale konkurrence om turisterne. For selvom de udenlandske overnatninger i Danmark steg med 3,4 pct. fra 2017 til 2018, går det endnu bedre i en række af de lande, vi normalt sammenligner os med. Både Sverige, Nederlandene, Tyskland og Irland har oplevet en højere vækst end Danmark.

Aarhus kåret som en af verdens nye favoritdestinationer i 2020

Det internationale rejsemedie Travel Lemming og en jury af verdens førende rejsebloggere har netop hædret Aarhusregionen med ’Emerging Destination Award 2020’, og dermed rykker Aarhus ind på en attraktiv liste over 30 nye rejsemål i hele verden, som rejsende anbefales at besøge i 2020.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne