I 2030 vil Kina overtage Frankrigs førsteplads, som den mest besøgte destination i verdenen. Det viser en ny prognose fra Euromonitor International, som The Guardian har bragt. Kina vil på samme tid have flest udrejsende. Med 260 millioner rejsende kinesere i 2030, overgår de USA og Tyskland. Det skriver HotelMarketing.com.

Årsagen til Kinas popularitet er drevet af Asiens økonomiske vækst og befolkningernes indkomstforhøjelser, hvor de fleste besøgende vil komme fra regionens lande som Hong Kong, Taiwan, m.fl. Det mener Wouter Geerts, der er konsulenten bag undersøgelsen, og han kombinerer det med, at den kinesiske stat har gjort det nemmere for Østens turister at få indrejsepapirer til Kina. Allerede nu er 80 procent af turisterne i Asien asiaterne selv.

Antallet af kinesiske indlandske turister vil ligeledes nå nye højder. I 2023 forudsiger prognosen, at Kina vil byde velkommen til 6,7 mia. besøg fra egne statsborgere, og det er vækst på 42,5 procent sammenlignet med det nuværende antal i 2018.

Læs mere her.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stort 'Community Pavilion' med spændene nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Har du fået læst?

Plads til private udlejere: Flere dage til Airbnb-udlejning i Herning

Med Airbnb benytter flere og flere sig af muligheden for at udleje deres private bolig - således også i Herning. Hidtil har det været tilladt i op til 70 dage om året, men med den nye såkaldte Airbnb-lov gav Folketinget denne sommer mulighed for at sætte tallet op til 100, skriver Herning Folkeblad.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne