44-årige Kenneth Pedersen tiltræder i morgen, 1. november, som direktør på det københavnske hotel First Hotel Kong Frederik, der med sine 110 værelser er det mindste af den norske hotelkædes tre hoteller i København.

Hotellet ved Rådhuspladsen har siden maj 2016 været uden en egentlig hoteldirektør, da svenske Henric Carlsson vendte hjem til Malmø. Her har han siden været general manager for First Hotel Jörgen Kock i Malmø. Efter Henric Carlsson stoppede, har Kong Frederik været ledet af en hotelchef, der dog tidligere i år gik på barsel.

Bente Brydegaard Johansen, First Hotels’ regionsdirektør for København, siger:

”Jeg er glad for at ønske Kenneth velkommen tilbage til First Hotels. Vi har tidligere arbejdet sammen, og hans kvalifikationer og indstilling vil hjælpe med at sætte First Hotel Kong Frederik tilbage hvor det virkelig hører hjemme; som et af de ledende hoteller i København.”

Københavns nye lufthavnshotel klar før tid

Med 605 værelser bliver det kommende Comfort Hotel Copenhagen Airport under norske Nordic Choice Hotels det største hotel ved lufthavnen. Det bliver nabo til Clarion-hotellet, der også hører under Nordic Choice, skriver Standby.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne