Ibis Hotels i Schweiz har føjet et nyt tilbud til porteføljen. De tilbyder nemlig gæsterne en ’Instagram sitter’, der deler billeder og besvarer kommentarer, mens de besøgende slapper af, skriver DailyMail.co.uk.

Den nye service er målrettet gæster, der har brug for en pause fra de digitale kanaler.

Alt gæsterne skal gøre er at dele deres login-oplysninger, og så sikrer den digitale babysitter, at profilen bliver vedligeholdt.

Målet med den nye service på de 17 schweiziske Ibis-hoteller er at eliminere stress hos gæsterne, uden at det er ensbetydende med, at der ikke bliver delt indhold fra deres ferie.

Læs hele historien her.

HORESTA diskuterede erhvervets mærkesager med medlemmer af Europa-Parlamentet

En stor del af erhvervets rammevilkår afgøres ved den politik, der kommer fra Christiansborg, men indflydelsen fra Europa-Parlamentet og Bruxelles er også af afgørende betydning for hotellerne og restauranternes virke. Derfor er HORESTA en del af den fælleseuropæiske hotel- og restaurantorganisation, HOTREC, hvor HORESTAs formand Jens Zimmer Christensen også sidder for bordenden.

Danmarks største hotel skal have ny øverste chef

Når alle 1.202 værelser omkring påske er taget i brug er CabInn Copenhagen Danmarks største hotel. Det kan også gøre krav på titlen som Nordens største hotel, da det nuværende, Gothia Towers i Gøteborg, ifølge sin hjemmeside har præcis 1.200 værelser, skriver Standby.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne