38-årige Tanja Elisabeth Andresen forlader efter otte år Scandic Hotels til fordel for Nordic Choice Hotels.

Hos Nordic Choice får Tanja Andresen titel af Director of International MICE (Meetings, Incentives, Conferences og Events) – hun er i dag Key Account Manager M&E (Meeting og Events) Sales hos Scandic Hotels, og var netop forfremmet til at stå for Scandics internationale MICE-salg; samme job hun nu skal varetage hos Nordic Choice.

Nordic Choice Hotels er i Danmark hotelkæden med blandt andet Clarion-hotellet (det tidligere Hilton Copenhagen Airport) i Københavns Lufthavn; ligeledes i lufthavnen bruger Nordic Choice i samarbejde med Københavns Lufthavn i disse år 1,1 milliarder kroner på at opføre Comfort Hotel Copenhagen Airport, der åbner i september 2020 med 604 værelser – og blandt andet et stort kongrescenter, The Hangar, med plads til 2.150 møde- og eventgæster.

Ligeledes er Nordic Choice Hotels og dets på samme tid fascinerende og excentriske ejer, Petter Stordalen, i gang med at bruge omkring 1,5 milliarder kroner på at omdanne den gamle Centralpostbygning ved Københavns Hovedbanegård til hotel på et femstjernet niveau med 390 værelser og suiter og forventet åbning i første halvdel af 2020.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stort 'Community Pavilion' med spændene nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Bæredygtighed: Hvem viser vejen i erhvervet?

Alle virksomheder i branchen tænker i dag bæredygtighed ind i de daglige rutiner - fra den største hotelkæde til den mindste restaurant. Men hvordan inspirerer vi som branche hinanden til at tage de næste skridt på en måde, der passer naturligt ind i den overordnede strategi eller den daglige drift?

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne