38-årige Tanja Elisabeth Andresen forlader efter otte år Scandic Hotels til fordel for Nordic Choice Hotels.

Hos Nordic Choice får Tanja Andresen titel af Director of International MICE (Meetings, Incentives, Conferences og Events) – hun er i dag Key Account Manager M&E (Meeting og Events) Sales hos Scandic Hotels, og var netop forfremmet til at stå for Scandics internationale MICE-salg; samme job hun nu skal varetage hos Nordic Choice.

Nordic Choice Hotels er i Danmark hotelkæden med blandt andet Clarion-hotellet (det tidligere Hilton Copenhagen Airport) i Københavns Lufthavn; ligeledes i lufthavnen bruger Nordic Choice i samarbejde med Københavns Lufthavn i disse år 1,1 milliarder kroner på at opføre Comfort Hotel Copenhagen Airport, der åbner i september 2020 med 604 værelser – og blandt andet et stort kongrescenter, The Hangar, med plads til 2.150 møde- og eventgæster.

Ligeledes er Nordic Choice Hotels og dets på samme tid fascinerende og excentriske ejer, Petter Stordalen, i gang med at bruge omkring 1,5 milliarder kroner på at omdanne den gamle Centralpostbygning ved Københavns Hovedbanegård til hotel på et femstjernet niveau med 390 værelser og suiter og forventet åbning i første halvdel af 2020.

Tivoli ansætter ny havedirektør

Kasper Schumacher er netop ansat som havedirektør i Tivoli, hvor han også indgår i den udvidede direktion. Han kommer til Tivoli med solid erfaring i bagagen og stærke resultater fra oplevelsesbranchen. Kasper Schumacher har i forvejen stort kendskab til Tivoli, idet han fra 2003 til 2011 var en del af chefgruppen i Tivoli. Kasper Schumacher tiltræder den 23.3.2020.

Se deltagere og dommere til 12. udgave af Sol over Gudhjem

Deltagere og dommere til Danmarks største kokkekonkurrence Sol over Gudhjem er nu på plads. Sidste års vinder, svenske Gabriel Hedlund, skal i gastronomisk infight med kokkene Mette Dahlgaard (Nimb Gemyse), Mathias Sejer Sørensen (Grønbechs Hotel) og Jonathan K. Berntsen (Clou) til Sol over Gudhjem den 20. juni 2020 på den idylliske havnefront i Gudhjem, Bornholm.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne