38-årige Tanja Elisabeth Andresen forlader efter otte år Scandic Hotels til fordel for Nordic Choice Hotels.

Hos Nordic Choice får Tanja Andresen titel af Director of International MICE (Meetings, Incentives, Conferences og Events) – hun er i dag Key Account Manager M&E (Meeting og Events) Sales hos Scandic Hotels, og var netop forfremmet til at stå for Scandics internationale MICE-salg; samme job hun nu skal varetage hos Nordic Choice.

Nordic Choice Hotels er i Danmark hotelkæden med blandt andet Clarion-hotellet (det tidligere Hilton Copenhagen Airport) i Københavns Lufthavn; ligeledes i lufthavnen bruger Nordic Choice i samarbejde med Københavns Lufthavn i disse år 1,1 milliarder kroner på at opføre Comfort Hotel Copenhagen Airport, der åbner i september 2020 med 604 værelser – og blandt andet et stort kongrescenter, The Hangar, med plads til 2.150 møde- og eventgæster.

Ligeledes er Nordic Choice Hotels og dets på samme tid fascinerende og excentriske ejer, Petter Stordalen, i gang med at bruge omkring 1,5 milliarder kroner på at omdanne den gamle Centralpostbygning ved Københavns Hovedbanegård til hotel på et femstjernet niveau med 390 værelser og suiter og forventet åbning i første halvdel af 2020.

Ny direktør stoppet på kendt luksushotel efter få dage

I starten af september blev det kendte luksushotel Bandholm Hotel solgt til en gruppe erhvervsfolk, og Peter Bøgil, der har erfaring fra Ruths Hotel og Brøndums Hotel i Skagen, blev præsenteret som ny daglig hoteldirektør og medejer, skriver EB.dk.

Hotelkæde gør alle møder CO2-neutrale

Radisson Hotel Group er den eneste hotelkoncern, der automatisk og uden omkostning for gæsten kompenserer for CO2-aftrykket til hvert eneste møde og arrangement, som finder sted på kædens mere end 1.100 hoteller over hele verden. Det skriver virksomheden på sin hjemmeside.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne