Administrerende direktør i Arp-Hansen-kæden, Dorte Krak, bliver ikke skræmt af, at der i de kommende år åbner 50 procent flere værelser i København.

”Der er ingen tvivl om, at København og alle dens aktører står med en særlig udfordring med den megen ny kapacitet i de kommende år. Det giver dog også en masse muligheder – både qua, at der kommer nye aktører til byen med spændende og nyskabende koncepter, men også at flere hotelværelser bringer København op i en anden liga som hotelby”, siger hun, og fortsætter:

”Vi kan huse endnu større begivenheder, og med den rekordhøje belægning København har oplevet de seneste par år, omkring de 78 procent, kræver det faktisk ny kapacitet for, at vi kan trække flere gæster til byen. Så det er hønen og ægget, men det er klart, at det vil være sundest for både de eksisterende aktører og de nye, der træder ind på markedet, at byen kan absorbere den udvidede kapacitet på fornuftig vis. Det vil sige uden, at der udløses priskrig. Så nej – jeg er ikke skræmt.”

Læs også hoteldirketørens syn på Airbnb og kædens visioner m.m.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne