Administrerende direktør i Arp-Hansen-kæden, Dorte Krak, bliver ikke skræmt af, at der i de kommende år åbner 50 procent flere værelser i København.

”Der er ingen tvivl om, at København og alle dens aktører står med en særlig udfordring med den megen ny kapacitet i de kommende år. Det giver dog også en masse muligheder – både qua, at der kommer nye aktører til byen med spændende og nyskabende koncepter, men også at flere hotelværelser bringer København op i en anden liga som hotelby”, siger hun, og fortsætter:

”Vi kan huse endnu større begivenheder, og med den rekordhøje belægning København har oplevet de seneste par år, omkring de 78 procent, kræver det faktisk ny kapacitet for, at vi kan trække flere gæster til byen. Så det er hønen og ægget, men det er klart, at det vil være sundest for både de eksisterende aktører og de nye, der træder ind på markedet, at byen kan absorbere den udvidede kapacitet på fornuftig vis. Det vil sige uden, at der udløses priskrig. Så nej – jeg er ikke skræmt.”

Læs også hoteldirketørens syn på Airbnb og kædens visioner m.m.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Hotelchef skifter til Comwell

Efter fem år udenfor Aarhus hos Horisont Hotel & Konference, der indtil sidste efterår førte navnet Koldkærgård, stopper hotelchef Mikkel Kroustrup.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne