Susanne Åberg, CEO for Kurhotel Skodsborg A/S og Skodsborg Sundhedscenter, er tilhænger af de klassiske dyder som rettidig omhu, ydmyghed og værdien af at behandle andre, som du selv ønsker at blive behandlet. Hun har haft et travlt efterår, siden hun trådte til som CEO for den 30. juli 2018, men tillader sig en pause for at fejre sin 50 års fødselsdag den 14. november 2018.

”Det er vores vision på Kurhotel Skodsborg, at gæsterne skal forlade os med et smil på læben; simpelt at sige, men yderst komplekst at leve op til,” siger Susanne Åberg.

”Noget af det vores gæster – danske som internationale – kommenterer positivt på, er vores skandinaviske version af service: Gæsterne er begejstrede for at blive mødt af veluddannet personale, der udviser oprigtighed og ægte gæstfrihed,” fortæller Susanne.

Susanne Åberg har senest været Resort Manager på Great Northern i Kerteminde. Hun er uddannet cand. merc. og har mange års erfaring fra hotelbranchen.

Dansk restaurant blandt verdens bedste

Michelin-guidens stjernestøv er eftertragtet blandt verdens bedste restauranter, men det er kun den absolutte gastronomiske elite, som finder vej til World’s 50 Best Restaurants. Efter tirsdag aftens prisuddeling står det klar, at Geranium igen i år er med i dette fine selskab.

Læserne har talt: Her er Aarhus’ bedste spisesteder

I samarbejde med JP Aarhus og HORESTA uddelte SmagAarhus.dk for første gang på Smag Aarhus Smagprisen i syv kategorier. Mere end 1.000 læsere stemte om, hvem der skulle i finalen i kategorierne, og nu har over 4.800 læsere stemt på vinderne.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne