Susanne Åberg, CEO for Kurhotel Skodsborg A/S og Skodsborg Sundhedscenter, er tilhænger af de klassiske dyder som rettidig omhu, ydmyghed og værdien af at behandle andre, som du selv ønsker at blive behandlet. Hun har haft et travlt efterår, siden hun trådte til som CEO for den 30. juli 2018, men tillader sig en pause for at fejre sin 50 års fødselsdag den 14. november 2018.

”Det er vores vision på Kurhotel Skodsborg, at gæsterne skal forlade os med et smil på læben; simpelt at sige, men yderst komplekst at leve op til,” siger Susanne Åberg.

”Noget af det vores gæster – danske som internationale – kommenterer positivt på, er vores skandinaviske version af service: Gæsterne er begejstrede for at blive mødt af veluddannet personale, der udviser oprigtighed og ægte gæstfrihed,” fortæller Susanne.

Susanne Åberg har senest været Resort Manager på Great Northern i Kerteminde. Hun er uddannet cand. merc. og har mange års erfaring fra hotelbranchen.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stort 'Community Pavilion' med spændene nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Mangemillionær køber sig ind i kendt kaffekæde

Den kendte kaffekæde Riccos har igen fået en mangemillionær i ejerkredsen. August Lund, tidligere højt placeret Goldman Sachs-finansmand i London og nuværende hovedaktionær i restaurantkæden Cofoco, har således investeret i Riccos og fået en ejerandel på 50 pct., skriver Finans.dk.

Hotelchef på hjemmebane

Efter en årrække med daglig pendling til Odder og senere Sabro ved Aarhus har Jakob Beck Wätjen rykket karrieren hjem til Silkeborg.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne