Susanne Åberg, CEO for Kurhotel Skodsborg A/S og Skodsborg Sundhedscenter, er tilhænger af de klassiske dyder som rettidig omhu, ydmyghed og værdien af at behandle andre, som du selv ønsker at blive behandlet. Hun har haft et travlt efterår, siden hun trådte til som CEO for den 30. juli 2018, men tillader sig en pause for at fejre sin 50 års fødselsdag den 14. november 2018.

”Det er vores vision på Kurhotel Skodsborg, at gæsterne skal forlade os med et smil på læben; simpelt at sige, men yderst komplekst at leve op til,” siger Susanne Åberg.

”Noget af det vores gæster – danske som internationale – kommenterer positivt på, er vores skandinaviske version af service: Gæsterne er begejstrede for at blive mødt af veluddannet personale, der udviser oprigtighed og ægte gæstfrihed,” fortæller Susanne.

Susanne Åberg har senest været Resort Manager på Great Northern i Kerteminde. Hun er uddannet cand. merc. og har mange års erfaring fra hotelbranchen.

Danmarks største hotel skal have ny øverste chef

Når alle 1.202 værelser omkring påske er taget i brug er CabInn Copenhagen Danmarks største hotel. Det kan også gøre krav på titlen som Nordens største hotel, da det nuværende, Gothia Towers i Gøteborg, ifølge sin hjemmeside har præcis 1.200 værelser, skriver Standby.dk.

Scandics tidligere salgsdirektør skal hjælpe Comwell

Peter Hansen forlod sidste sommer Danmarks største hotelkæde, Scandic, hvor han var salgsdirektør for corporate og MICE. Nu er han netop tiltrådt som konsulent for Comwell med blandt andet fokus på Comwell Aarhus, skriver Standby.dk.

Ny hotelchef på Montra Hotel Sabro Kro

Som et led i de organisatoriske ændringer der er sket i Montra Hotel A/S i 2019 kan virksomheden nu byde velkommen til Ture Lyhne som ny hotelchef på Montra Hotel Sabro Kro. Ture Lyhne kommer fra en stilling som Category Developer, Tulip Food Company/DC Foods.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne