12 år, 5000 bygningsarbejdere og 951.443.500 kroner har det krævet at opføre Shanghais nyeste, spektakulære bygningsværk.

Imponerende tal, men intet mindre kan siges om det unikke ferieresort, der er opført i et nedlagt stenbrud et stykke uden for millionbyen.

Ifølge designerne befinder 16 af 'The Intercontinental Shanghai Wonderland Hotel's etager sig under jorden, mens to ligger under grundvandshøjde. Det skriver nyhedsbureauet AP.

Læg dertil et enormt vandfald, en skywalk, bjergklatring og en mindre forlystelsespark.

Bag designet står Martin Jochman, der også er arkitekten bag Burj Al-Arab-skyskraberen i Dubai. Alligevel er det nye hotel i hans egne ord 'den vigtigste bygning, han nogensinde har designet'.

”Jeg designede mange forskellige typer bygninger i Storbritannien, Europa, Dubai og så videre, men denne var helt anderledes og blev næsten livsarbejde”, siger Jochman med henvisning til, at projektet altså har været mere end et årti undervejs.

Har du fået læst?

Her er branchens gazeller

En gazelle er en virksomhed, som i løbet af fire regnskabsår hvert år har haft positiv vækst og samlet set mindst fordoblet omsætningen over de fire år.

Hotel-to-go: Abonnér på hotelydelser i hjemmet

På baggrund af feedback fra hotelgæster lancerer Nordic Choice Hotel i Stockholm en abonnementsordning, så gæster der er medlem af hotellets klub, kan opleve hotel-fornemmelsen hjemme, selv om de for længst er tjekket ud. Det sker til et udvalgt område – Kungsholmen i Stockholm – tæt ved hotellet, skriver Turisme.nu.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne