Den norske hotelmand Petter Stordalen vil sidde på 20 procent af det københavnske hotelmarked. Der er 10.000 nye hotelværelser er på vej i København, men det afskrækker ikke norske Petter Stordalen, der er klar til at tage nogle år med underskud på det danske hotelmarked, hvor der ventes hårde tider i 2021-2022 på grund af overkapacitet.

Ifølge Børsen er der 10.000 nye hotelværelser på vej i København, hvor Petter Stordalen har indledt en ny offensiv med blandt andet omdannelsen af det gamle centralposthus ved Hovedbanegården til et nyt hotel med 390 værelser, 3 restauranter, et par barer og en svømmepøl på taget.

Stordalen fortæller til Børsen, at han er klar til at tage nogle år med underskud for at nå målet.

"Jeg tjente 1 milliard kr. i min koncern sidste år. Hvis jeg taber nogle få millioner i de første 5 til 7 år i København, så spiller det ingen rolle. I de første måske 3 år kommer jeg til at tabe mange penge, men gæsterne på hotellerne tænker ikke på, om jeg taber penge," siger Petter Stordalen til avisen.

Kurhotel lancerer unik fitnessbane

Kurhotel Skodsborg i Nordsjælland lancerer som de første i Danmark holdtræning på en specialdesignet fitnessbane – Skodsborg Fitness Track – i deres smukke ”baghave”, Jægersborg Hegn, der grænser lige op til Dyrehaven.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne