Er Airbnb unfair konkurrence for den etablerede branche? Det mener brancheorganisationen for hoteller i Frankrig. De giver udtryk for, at platformen for privat udlejning bevidst omgår reglerne. Det skriver France24.

Brancheorganisationen mener, at platformen holder opslag tilgængeligt for brugerne, selvom de mangler den nødvendige registrering. En regel der ellers er blevet indført for at komme den professionaliserede privatudlejning til livs.

I sagsanlægget står der, at platformen ved, at brugere udlejer mere end de 120 dage, der er tilladt.

Første retsdag er den 14. februar.

Læs hele historien her.

Har du fået læst?

Aftale om Airbnb-udlejning er historisk

Gennem mange år har Airbnb fået fuldstændig frie rammer til at lade forretningen vokse på det danske marked. Under dække af at der er tale om deleøkonomi, har man skabt sig et unikt råderum, der stort set har været uden regulering.

HORESTA til Folkemødet: Her er debatterne

Folkemødet er Danmarks politiske festival, og HORESTA tager denne uge organisationens mærkesager med til Allinge for at sætte fokus på erhvervets rammevilkår og potentiale. I en række debatter vil repræsentanter fra HORESTA blandt andet debattere skatteforhold, kvinder i kokkefaget, taxikørsel, vilkårene for danske attraktioner og meget mere.

Nyt udspil skal sikre kvalificeret arbejdskraft

Beskæftigelsesminister Troels Lund Poulsen har fremlagt et nyt udspil, som skal vise flere ledige vejen til arbejdsmarkedet til glæde for dem selv og ikke mindst de virksomheder, som mangler medarbejdere.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne