Er Airbnb unfair konkurrence for den etablerede branche? Det mener brancheorganisationen for hoteller i Frankrig. De giver udtryk for, at platformen for privat udlejning bevidst omgår reglerne. Det skriver France24.

Brancheorganisationen mener, at platformen holder opslag tilgængeligt for brugerne, selvom de mangler den nødvendige registrering. En regel der ellers er blevet indført for at komme den professionaliserede privatudlejning til livs.

I sagsanlægget står der, at platformen ved, at brugere udlejer mere end de 120 dage, der er tilladt.

Første retsdag er den 14. februar.

Læs hele historien her.

Har du fået læst?

HORESTA: "Vi skal svindel med kinesiske kokke til livs"

Det har aldrig været hensigten, at beløbsordningen kan bruges til en ’2-for-1-finte’, hvor en medarbejder på beløbsordningen kan tage en ægtefælle med, der arbejder gratis. Det vil udlændinge- og integrationsminister nu gribe ind overfor – og HORESTA er enig.

Paul Bocuses restaurant mister Michelin-stjerne

Den franske restaurant L'Auberge du Pont de Collonges, der også er kendt under navnet Bocuse efter den afdøde kok Paul Bocuse, mister en af sine tre Michelin-stjerner. Det oplyser Michelin-guiden ifølge franske nyhedsbureau AFP.

HORESTA kritiserer ny Airbnb-lov

”Ny Airbnb-lovgivning er fyldt med huller og knaster,” lyder sammenfatningen i pressemeddelelse fra HORESTA. Den kommer efter Erhvervsstyrelsen har offentliggjort rapport, der vurderer på dele af den nye danske Airbnb-lovgivning, skriver Standby.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne