”Jeg er kommet til Scandic Hotels uden brancheerfaring, men har et godt team, der driver hotellet. Omvendt er jeg god til at motivere og involvere mig i driften”, siger 41-årige Anne Louise Nielsen, der med starten af sidste måned blev ny direktør/general manager for Scandic Hvidovre.

Hotellet lidt uden for København skulle have ny chef efter Jørgen W. Frederiksen var blevet general manager for Scandics nyeste hotel, Scandic Kødbyen i København, der åbnede i september.

Anne Nielsen, der stammer fra sydsjællandske Næstved, fik sit nye job fra 1. oktober efter at have reageret på Scandics jobannonce.

”Efter 23 gode, spændende og lærerige år hos SAS i Københavns Lufthavn var jeg klar til at flytte ”hjemmefra”. Jeg var klar til helt nye udfordringer, og havde i længere tid fulgt udviklingen og virksomhedskulturen i Scandic. Jeg var ikke i tvivl om, at dér var en virksomhed, der matchede min profil og mine udviklingsønsker,” siger Anne Nielsen til STANDBY.dk.

Hotelkæde efter direktørskifte: ”Det var et mismatch”

Scandic skulle tidligere i år bruge ny distriktsdirektør for kædens 13 hoteller i København og Østdanmark – vedkommende skulle afløse Søren Faerber, den hidtidige distriktsdirektør, der var blevet administrerende direktør for Scandic i Danmark.

Salgsdirektør forlader hotelkæde

”DFDS er i en spændende forandringsproces,” siger rederiets nye chef for Field Sales. Fra midten af januar får den 50-årige brite Richard Stone titlen Head of Field Sales når han tiltræder sin nye stilling hos det danske passager- og fragtrederi.

Hotelkæde beholder særpris i Danmark

Tirsdag aften modtog Scandic prisen som Danmarks bedste arbejdsplads til inklusion (inddragelse i et fællesskab eller en sammenhæng, red.), skriver Standby.dk

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne