”Jeg er kommet til Scandic Hotels uden brancheerfaring, men har et godt team, der driver hotellet. Omvendt er jeg god til at motivere og involvere mig i driften”, siger 41-årige Anne Louise Nielsen, der med starten af sidste måned blev ny direktør/general manager for Scandic Hvidovre.

Hotellet lidt uden for København skulle have ny chef efter Jørgen W. Frederiksen var blevet general manager for Scandics nyeste hotel, Scandic Kødbyen i København, der åbnede i september.

Anne Nielsen, der stammer fra sydsjællandske Næstved, fik sit nye job fra 1. oktober efter at have reageret på Scandics jobannonce.

”Efter 23 gode, spændende og lærerige år hos SAS i Københavns Lufthavn var jeg klar til at flytte ”hjemmefra”. Jeg var klar til helt nye udfordringer, og havde i længere tid fulgt udviklingen og virksomhedskulturen i Scandic. Jeg var ikke i tvivl om, at dér var en virksomhed, der matchede min profil og mine udviklingsønsker,” siger Anne Nielsen til STANDBY.dk.

8.500 nye hotelværelser på vej til København

Storkøbenhavn har i dag tæt på 21.000 hotelværelser – og mindst 8.500 nye på vej, hvis alle bebudede planer realiseres. Væksten kommer primært i form nybyggede hoteller, mens de øvrige er udvidelser af eksisterende.

Hotelkæde har aircondition på alle nye hoteller

Hverken hotelerhvervets brancheforening, Horesta, eller den officielle turistorganisation, Wonderful Copenhagen, har tal for, hvor mange af Københavns hotelværelser der i dag tilbyder aircondition på værelserne.

Nyt hotel i København forventer 130.000 overnatninger

4-stjernede Scandic Kødbyen med 370 værelser, møde- og konferencecenter med plads til op mod 400 gæster samt en stor restaurant, bliver hotelkædens 26. hotel i Danmark. Det helt nye hotel i Kødbyen i København ligger på Vesterbro tæt på S-togsstationen Dybbølsbro og Hovedbanegården.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne