”Jeg er kommet til Scandic Hotels uden brancheerfaring, men har et godt team, der driver hotellet. Omvendt er jeg god til at motivere og involvere mig i driften”, siger 41-årige Anne Louise Nielsen, der med starten af sidste måned blev ny direktør/general manager for Scandic Hvidovre.

Hotellet lidt uden for København skulle have ny chef efter Jørgen W. Frederiksen var blevet general manager for Scandics nyeste hotel, Scandic Kødbyen i København, der åbnede i september.

Anne Nielsen, der stammer fra sydsjællandske Næstved, fik sit nye job fra 1. oktober efter at have reageret på Scandics jobannonce.

”Efter 23 gode, spændende og lærerige år hos SAS i Københavns Lufthavn var jeg klar til at flytte ”hjemmefra”. Jeg var klar til helt nye udfordringer, og havde i længere tid fulgt udviklingen og virksomhedskulturen i Scandic. Jeg var ikke i tvivl om, at dér var en virksomhed, der matchede min profil og mine udviklingsønsker,” siger Anne Nielsen til STANDBY.dk.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stort 'Community Pavilion' med spændene nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Scandic har genåbnet Falkoner hotel

I denne uge klippede Frederiksbergs borgmester, Simon Aggesen, det røde bånd da Scandic genåbnede Scandic Falkoner, efter mere end to års ombygning, renovering og udbygning, skriver TravelNews.dk.

Hotel klar efter stor millionrenovering

For at signalere nærheden til den store park ved Scandic-hotellet i Roskilde og også lyde lidt grønnere, er ordet ”park” netop tilføjet, så hotellet nu hedder Scandic Roskilde Park, skriver Standby.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne