62°N-gruppen overtog for nylig Hotel Havn samt driften af Bládýpi Guesthouse, der ligger lige ved siden af. I forbindelse med ændringen af ejerforholdene hedder Hotel Havn hedder nu 62°N hotel og Bládýpi er blevet til 62°N guesthouse.

62°N-navnet hentyder til, at Færøerne ligger på den 62. nordlige breddegrad.

”Vi blev i sommer spurgt, om vi var interesserede at overtage Hotel Havn og så startede forhandlingerne. Vi synes det var en god idé at købe hotellet, da det meget godt ville matche det, vi havde i forvejen. Og så er der jo enorm efterspørgsel på hoteller i Torshavn, specielt om sommeren, så vi vurderede det til at være en god forretning,” oplyser administrerende direktør for 62°N-gruppen, Bergur Thomsen, til STANDBY.dk.

Mens Torshavn i dag har de nævnte omkring 300 hotelværelser, får den færøske hovedstad i foråret 2020 to nye hoteller, der næsten vil fordoble den nuværende kapacitet.

Hilton lancerer nyt hotelbrand

Hilton har annonceret, at deres nyeste brand får navnet Signia Hilton. Her kan gæsterne forvente fokus på design og state-of-the-art teknologi.

København nye Hilton-hotel koster 600 millioner kroner

Åbningen af det nye Hilton-hotel i København blev i sidste måned rykket til sommeren 2021. Efter hvad STANDBY.dk erfarer skal Hilton Copenhagen City nu stå klar inden København i starten af juli 2021 får en slags fransk visit i form af Tour de France.

En af verdens største hotelkæder kommer til Aarhus

Mangfoldighed i anden potens. Det må beskrive den fremtid, der venter forude på Sydhavnen i Aarhus, for her kommer et nyt Hilton hotel, her får Danske Bank hovedsæde, her skal der være en lydby med studier, områder for sociale udsatte, her skal der være en kunstby, hvor kunstakademiet måske flytter til og her kommer verdens mest bæredygtige kontorhus bygget af affald.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne