62°N-gruppen overtog for nylig Hotel Havn samt driften af Bládýpi Guesthouse, der ligger lige ved siden af. I forbindelse med ændringen af ejerforholdene hedder Hotel Havn hedder nu 62°N hotel og Bládýpi er blevet til 62°N guesthouse.

62°N-navnet hentyder til, at Færøerne ligger på den 62. nordlige breddegrad.

”Vi blev i sommer spurgt, om vi var interesserede at overtage Hotel Havn og så startede forhandlingerne. Vi synes det var en god idé at købe hotellet, da det meget godt ville matche det, vi havde i forvejen. Og så er der jo enorm efterspørgsel på hoteller i Torshavn, specielt om sommeren, så vi vurderede det til at være en god forretning,” oplyser administrerende direktør for 62°N-gruppen, Bergur Thomsen, til STANDBY.dk.

Mens Torshavn i dag har de nævnte omkring 300 hotelværelser, får den færøske hovedstad i foråret 2020 to nye hoteller, der næsten vil fordoble den nuværende kapacitet.

Nyt magasin: Fremtiden er flyttet ind på hotelværelset

Hvordan ser fremtidens hotelværelse ud? Jochem-Jan Sleiffer er europæisk senior vice president i Hilton, og i det nyeste nummer af Visitor fortæller han om hotelkædens bud på, hvordan fremtidens hotelværelse vil tage sig ud. Du kan også opleve Jochem-Jan Sleiffer på HORESTAs Årsdag den 22. november.

Nu kan byggeriet af københavnerhotel gå i gang

Siden lukningen af Hilton hotellet i Københavns Lufthavn haft der været en del fokus på, hvornår Hilton ville vende tilbage til København igen. I 2020 sker det og byggeriet kan nu begynde efter at Københavns Borgerrepræsentation fredag godkendte lokalplanen for området.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne