Rundt omkring på cykelstierne i København er der dukket flere og flere cyklister op med blå jakker med teksten "Wolt" på ryggen.

Særligt inden for de seneste seks ugers tid, er der blevet flere af dem, som har trodset vind og vejr for at levere mad direkte hjem til folks hoveddør. Siden 8. oktober har det nemlig været muligt at få bragt sin BicMac eller anden favoritburger fra McDonalds direkte hjem til sig flere steder i Københavnsområdet - konceptet kalder de McDelivery.

Idéen er, at McDonald's i løbet af seks måneder vil se, om deres kunder vil tage muligheden for udbringning til sig, og om det stadig er muligt at levere maden i en tilfredsstillende kvalitet. Så indtil nu er ordningen stadig i et testforløb.

Men det ser ud til, at københavnerne har taget det til sig. I hvert fald har samarbejdet mellem ti McDonald's butikker og udbringningsservicen Wolt overgået alle forventninger.

Kæde er først med ny teknologi

I går kunne beskæftigelses- og integrationsborgmester i København Cecilia Lonning-Skovgaard klippe snoren til McDonald’s-restaurant nummer 89 i Danmark. Og den er speciel af flere grunde. Restauranten har fået hjemme med udsigt over Rådhuspladsen i Industriens Hus, og det er blot et stenkast fra, hvor McDonald’s for snart 40 år siden åbnede sin første restaurant i Danmark.

Hotelmarkedet boomer med mange nye værelser

De danske hoteller var vidner til en overnatningsvækst på over 20 pct. i perioden mellem 2012 og 2016. Til gengæld ændrede den samlede hotelkapacitet sig ikke nævneværdigt. Det sker der dog noget ved de kommende år.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne