Buldrende Vesterhav, lyse nætter og skraldgule rapsmarker er blandt de stærkeste attraktioner, når Danmark skal trække turister til fra udlandet.

Over halvdelen - 53,8 pct. - af de udlændinge, som gæster Danmark i deres ferie, vælger at overnatte ude på landet - langt væk fra hovedstadens attraktioner som Den lille Havfrue, Tivoli og Christiania og også på afstand af forstæderne og andre større byer.

Kun turister i Østrig, Kroatien og Grækenland er mere villige til at holde ferie i landlige omgivelser end i Danmark, og i de øvrige europæiske lande søger hovedparten af turisterne mod byerne, viser en opgørelse fra Eurostat, som KL’s nyhedsbrev Momentum har udarbejdet.

Men trods den pæne interesse er der fortsat muligheder for at trække flere turister ud på landet, vurderer Steffen Damsgaard, formand for Landdistrikternes Fællesråd.

Læs hele historien her.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

HOTREC: ”Klimalovgivning vil ændre måden, hvorpå vi driver virksomhed”

Klimadagsordenen ruller verden over, og den har også indtaget EU. Her har man lavet klare målsætninger for, hvor meget CO2-udledningen skal nedbringes. Formand for den fælleseuropæiske hotel- og restaurantorganisation HOTREC, og formand for HORESTA, Jens Zimmer Christensen siger, at turisme- og oplevelseserhvervet må forvente ny lovgivning, som EU vil indføre for at indfri ambitionerne.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne