Når flybilletten, koncertbilletten eller biografbilletten bestilles, udpeger kunderne helt selv, hvor de vil sidde. Nu er denne service også blevet en del af restaurantreservationen, skriver Hotelmarketing.com.

Den internationale reservationsportal OpenTable har nu gjort det muligt, at gæsterne selv kan udpege deres plads i restauranten, når de går gennem reservationsproceduren på nettet. Det betyder, at gæsterne på forhånd kan klikke af, om de vil specifikt vil sidde i baren, i restauranten eller udenfor.

Mediet Hotelmarketing.com skriver dertil, at valgfriheden giver gæsterne mere indflydelse på egen oplevelse, og samtidig vil det frigøre plads og muligheder for restauranterne i spidsbelastningstimerne.

Læs hele historien her.

Har du fået læst?

Kæde er først med ny teknologi

I går kunne beskæftigelses- og integrationsborgmester i København Cecilia Lonning-Skovgaard klippe snoren til McDonald’s-restaurant nummer 89 i Danmark. Og den er speciel af flere grunde. Restauranten har fået hjemme med udsigt over Rådhuspladsen i Industriens Hus, og det er blot et stenkast fra, hvor McDonald’s for snart 40 år siden åbnede sin første restaurant i Danmark.

Aarhus’ bedste spisesteder skal kåres

Mediet i Smag Aarhus har igen sat sig for at finde de bedste spisesteder og smagsoplevelser i byen. Der vil blive kåret vindere af Smagprisen 2018 i hele syv kategorier.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne