I et nyt partnerskab mellem den amerikanske pizzakæde Pizza Hut og Toyota har virksomhederne præsenteret en truck med en robot, der kan præparere, bage og pakke pizzaer. Pizza Hut-medarbejdere skal kun placere deres hænder på rattet. Det skriver Skift.com.

”Vi får ovnen endnu tættere på kundernes dør, og det er noget ingen andre gør,” siger Nicolas Burquier, der er Pizza Huts amerikanske kunde- og produktionschef, og han tror, at gæsterne vil synes om det.

”Vi er ret overbeviste om, det vil forbedre gæsteoplevelsen. Jo tættere vi flytter produktionen på deres hjem og nedsætter leveringstiden, dets bedre og varmere produkt får de,” forklarer han.

Indtil videre virker prototypen, men det er ikke fastlagt, hvornår den automatiserede pizzafabrik på firehjul, får sin første bestilling.

Læs hele historien her.

Har du fået læst?

Trend: Umage partnerskaber med fødevarer

Yay Bouquet specialiserer sig i at skabe unikke og spiselige buketter. Buketter der er lavet af for eksempel kød, fisk og skaldyr, chokolade, frisk frugt og meget mere. Yay Bouquet tilbyder et bredt sortiment af de spiselige buketter indenfor kategorier som fruits & flowers, smoked sausages, sweet tooth, og der er sågar en burgerbuket, som kan skræddersys til en kundes præferencer.

Trend: Kontaktløs betaling i kundens kop

Den engelske kaffekæde Costa Coffee har lavet et mål om at genanvende 500 millioner to-go kopper inden 2020. De oplyser, at der lige nu bliver brugt over 7 millioner to-go-kopper hver dag i Storbritannien, og at der samlet set ikke bliver genanvendt mere en 1 pct. af disse kopper.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne