I et nyt partnerskab mellem den amerikanske pizzakæde Pizza Hut og Toyota har virksomhederne præsenteret en truck med en robot, der kan præparere, bage og pakke pizzaer. Pizza Hut-medarbejdere skal kun placere deres hænder på rattet. Det skriver Skift.com.

”Vi får ovnen endnu tættere på kundernes dør, og det er noget ingen andre gør,” siger Nicolas Burquier, der er Pizza Huts amerikanske kunde- og produktionschef, og han tror, at gæsterne vil synes om det.

”Vi er ret overbeviste om, det vil forbedre gæsteoplevelsen. Jo tættere vi flytter produktionen på deres hjem og nedsætter leveringstiden, dets bedre og varmere produkt får de,” forklarer han.

Indtil videre virker prototypen, men det er ikke fastlagt, hvornår den automatiserede pizzafabrik på firehjul, får sin første bestilling.

Læs hele historien her.

Har du fået læst?

Ny teknologi viser madretter i 3D

TRENDS: HORESTA samarbejder med innovationshuset Innovation Lab, der skal give vores medlemmer mulighed for at få indblik i, hvad der opstår af global nytænkning, trends og tendenser i branchen. Denne gang fortæller Innovation Lab om firmaet Kabaq, der tilbyder 3D-gengivelser af madretter, så restaurantgæsterne har bedre mulighed for at studere på forhånd, hvad de bestiller.

Trend: Bo på kapselhotel i 9 timer

Kapselhotellet Ninehour tilbyder deres gæster ni timers indkvartering i et minimalt, sci-fi futuristisk miljø. Hotellets koncept, som navnet referer til er, at gæsterne skal bruge så lidt tid som muligt under deres tag og derfor også kun bruge én time på at gøre sig klar til at gå i seng, syv timer på at sove og en time til at gøre sig klar om morgenen.

Trend: Film udspiller sig på stofdugen

TRENDS: HORESTA samarbejder med innovationshuset Innovation Lab, der skal give vores medlemmer mulighed for at få indblik i, hvad der opstår af global nytænkning, trends og tendenser i branchen. Denne gang fortæller Innovation Lab om restaurantkonceptet Le Petit Chef, der bruger visuel kortlægning til at give middagsoplevelsen en ny dimension.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne