På natbordet ligger et eksemplar af FN’s menneskerettighedserklæring og ikke som normalt på amerikanske hoteller en bibel. Nyåbnede Eaton Hotel i den amerikanske forbundshovedstad Washington D.C. lanceres nemlig som verdens første aktivisthotel.

Eaton Hotel ligger kun et par gader fra et hotel tilhørende kæden, som bærer præsident Donald Trumps navn, og Eaton med 209 værelser er allere døbt ’anti-Trump hotellet’.

Hotellets direktør og grundlægger Katherine Lo har ikke spor imod, at Eaton beskrives som et ’anti-Trump hotel’. Hun siger til den britiske avis The Guardian, at »hotellets koncept blev skabt i 2014, men efter valget i 2016 fik vores mission mere tyngde, og det, vi satte os for at gøre, blev endnu mere presserende«.

Kunstnere og politisk aktive står bag de events, som hotellet planlægger. En del af overskuddet fra hotellet skal gå til politiske og miljøvenlige initiativer, kunst og film.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Har du fået læst?

Hip nazibunker forvandles til luksushotel

Bunkeren på Feldstraße i bydelen St. Pauli i Hamborg blev opført af nazisterne under 2. verdenskrig for at beskytte folk mod luftangreb. Den solide bygning har siden fået lov til at blive stående og er i dag fredet. Allerede i årene efter krigen bosatte flere virksomheder inden for mediebranchen sig i bunkeren. Siden er der både kommet koncertsteder, teatre og natklubber.

Skjern får nyt spisested og måske et hotel

John Hundevadt og Ida Wang Hundevadt planlægger at indrette en restaurant i Skjerns Torvehaller. Spisestedet tæller i alt 817 kvadratmeter plus kælder, og selve restauranten får plads til 150 gæster, skriver JV.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne