På natbordet ligger et eksemplar af FN’s menneskerettighedserklæring og ikke som normalt på amerikanske hoteller en bibel. Nyåbnede Eaton Hotel i den amerikanske forbundshovedstad Washington D.C. lanceres nemlig som verdens første aktivisthotel.

Eaton Hotel ligger kun et par gader fra et hotel tilhørende kæden, som bærer præsident Donald Trumps navn, og Eaton med 209 værelser er allere døbt ’anti-Trump hotellet’.

Hotellets direktør og grundlægger Katherine Lo har ikke spor imod, at Eaton beskrives som et ’anti-Trump hotel’. Hun siger til den britiske avis The Guardian, at »hotellets koncept blev skabt i 2014, men efter valget i 2016 fik vores mission mere tyngde, og det, vi satte os for at gøre, blev endnu mere presserende«.

Kunstnere og politisk aktive står bag de events, som hotellet planlægger. En del af overskuddet fra hotellet skal gå til politiske og miljøvenlige initiativer, kunst og film.

Har du fået læst?

Grønt lys til hoteludvidelse i København

Den norske hotelinvestor Wenaasgruppen får lov at udvide det 544 værelser store Radisson Blu Scandinavia på Amager med en ny hotelbygning på op mod ni etager og en kontorbygning på op mod syv etager. Det er mere end en fordobling af det eksisterende hotel på ca. 35.000 kvm., skriver EjendomsWatch.dk

Undersøgelse: Så mange gæster stjæler hotelmadrasser

Det hører ikke til sjældenhederne, at gæsterne tager toiletartikler med sig fra hotelværelserne, men en ny rundspørge viser, at det ikke bliver ved det. Hoteller har mistet madresser, kunst, kaffemaskiner og meget mere, skriver Independent.co.uk.

Hotelvirksomhed baner vejen for innovativ markedsføring

Den danske hotelkæde, Zleep Hotels, er blandt de første virksomheder i Norden til at anvende et helt nyt og ganske interessant digitalt markedsføringsredskab. Et redskab der ikke før er set anvendt i kommercielle sammenhænge i Danmark. Redskabet er Facebookfiltre, og det banebrydende er, at Zleep Hotels fra dags dato udvider markedsføringsindsatserne med et skræddersyet Facebookfilter, som en af de første virksomheder i Norden.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne