På natbordet ligger et eksemplar af FN’s menneskerettighedserklæring og ikke som normalt på amerikanske hoteller en bibel. Nyåbnede Eaton Hotel i den amerikanske forbundshovedstad Washington D.C. lanceres nemlig som verdens første aktivisthotel.

Eaton Hotel ligger kun et par gader fra et hotel tilhørende kæden, som bærer præsident Donald Trumps navn, og Eaton med 209 værelser er allere døbt ’anti-Trump hotellet’.

Hotellets direktør og grundlægger Katherine Lo har ikke spor imod, at Eaton beskrives som et ’anti-Trump hotel’. Hun siger til den britiske avis The Guardian, at »hotellets koncept blev skabt i 2014, men efter valget i 2016 fik vores mission mere tyngde, og det, vi satte os for at gøre, blev endnu mere presserende«.

Kunstnere og politisk aktive står bag de events, som hotellet planlægger. En del af overskuddet fra hotellet skal gå til politiske og miljøvenlige initiativer, kunst og film.

Har du fået læst?

Trend: Bo på kapselhotel i 9 timer

Kapselhotellet Ninehour tilbyder deres gæster ni timers indkvartering i et minimalt, sci-fi futuristisk miljø. Hotellets koncept, som navnet referer til er, at gæsterne skal bruge så lidt tid som muligt under deres tag og derfor også kun bruge én time på at gøre sig klar til at gå i seng, syv timer på at sove og en time til at gøre sig klar om morgenen.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne