Udlejningstjenesten Airbnb har fremlagt deres overnatningstal for Amsterdam, og de viser, at brugerne havde 800.000 besøgende i 2017. Besøgene varede i gennemsnit 3,4 dage. Det er næsten dobbelt så mange dage, som det typiske hotel i Amsterdam.  Det fortæller analysevirksomheden Ecorys ifølge DutchNews.nl.

Tallene viser, at Airbnbs 19.000 udlejere i den hollandske storby i gennemsnit udlejede værelser eller deres ejendom 132 nætter i løbet af året, skriver Hotelmarketing.com.

Bystyret i Amsterdam har i denne forbindelse annonceret en øget regulering af udlejningsportalen. Politikerne vil blandt andet forbyde Airbnb i byens tre centrale områder, heriblandt Red Light District, for at undgå social ulighed og massive boligprisstigninger.

Til næste år bliver reglerne tilmed ændret for antallet af dage private må udleje deres bolig, så der kommer et loft på 30 dage.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Airbnb lancerer dyrevenlig oplevelseskategori

Dyreoplevelser er mere end bare en selfie med en hund eller en kattevideo på nettet. Derfor vil Airbnb bringe dyr og mennesker tættere sammen med en ny kategori i deres oplevelsesunivers, skriver Skift.com.

Trend: Tiltræk gæster gennem deres DNA

Det har aldrig været nemmere at finde ud af, hvor man nedstammer fra. En simpel DNA-test kan afsløre personers rødder og give den enkelte indsigt i, hvilke etniciteter de i virkeligheden bærer rundt på. Genkortlægnings-virksomheden 23andme er blot én af de førende virksomheder inden for dette område og de har indgået et samarbejde med Airbnb.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne