Maj og starten af juni var rekord varm, og det er ikke kun termometeret, der har været rødglødende. Det samme kan siges for telefoner og hjemmesider for de danske kroer og hoteller i kæden Small Danish Hotels.

Sammenligner man med sidste år er antallet af danskernes sommerbookinger på kædens hoteller steget med 71 pct. Og vejret spiller en central rolle, lyder det fra direktør i Small Danish Hotels, Jørgen Christensen.

"Det er ikke noget nyt, at mange danskere helst holder ferie inden for landets grænser - men tendensen har været stigende. Det skyldes forhold som finanskrisen, større fokus på aktiv naturferie samt det voksende trusselsbillede internationalt. Men der er ingen tvivl om, at den stigning, vi oplever nu, i høj grad er antændt af forårets varmerekord," forklarer han.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Sommervækst i hotelerhvervet trods fald fra vigtige markeder i august

Hvor mange gange er der blevet ringet på klokken i landets hotelreceptioner og kørt nøglekort igennem hotelværelsernes døre i løbet af sommeren? Danmarks Statistik har netop præsenteret tal for hotelerhvervets overnatninger i sommermånederne, og de viser flotte vækstrater.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne