Maj og starten af juni var rekord varm, og det er ikke kun termometeret, der har været rødglødende. Det samme kan siges for telefoner og hjemmesider for de danske kroer og hoteller i kæden Small Danish Hotels.

Sammenligner man med sidste år er antallet af danskernes sommerbookinger på kædens hoteller steget med 71 pct. Og vejret spiller en central rolle, lyder det fra direktør i Small Danish Hotels, Jørgen Christensen.

"Det er ikke noget nyt, at mange danskere helst holder ferie inden for landets grænser - men tendensen har været stigende. Det skyldes forhold som finanskrisen, større fokus på aktiv naturferie samt det voksende trusselsbillede internationalt. Men der er ingen tvivl om, at den stigning, vi oplever nu, i høj grad er antændt af forårets varmerekord," forklarer han.

Hostel på Nørrebro får plads til 250 teltovernattende

Urban Camper er navnet på et nyt hostel på ydre Nørrebro, som fra ende til anden er bukket over temaet jungle. Indenfor sover de op til 160 overnattende, som primært er unge rygsækrejsende fra udlandet, i store brandsikrede jungletelte. Det skriver Plan1 Cobblestone Architects i en pressemeddelelse.

Dansk hotelkæde får nyt medlem

Small Danish Hotels, der i øjeblikket tæller 64 mindst trestjernede medlemmer fra kroer over hoteller til herregårde og slotte i Danmark, har fået Hotel Faaborg Fjord som nyeste medlem, oplyser SDH til STANDBY.dk

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne