Maj og starten af juni var rekord varm, og det er ikke kun termometeret, der har været rødglødende. Det samme kan siges for telefoner og hjemmesider for de danske kroer og hoteller i kæden Small Danish Hotels.

Sammenligner man med sidste år er antallet af danskernes sommerbookinger på kædens hoteller steget med 71 pct. Og vejret spiller en central rolle, lyder det fra direktør i Small Danish Hotels, Jørgen Christensen.

"Det er ikke noget nyt, at mange danskere helst holder ferie inden for landets grænser - men tendensen har været stigende. Det skyldes forhold som finanskrisen, større fokus på aktiv naturferie samt det voksende trusselsbillede internationalt. Men der er ingen tvivl om, at den stigning, vi oplever nu, i høj grad er antændt af forårets varmerekord," forklarer han.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stort 'Community Pavilion' med spændene nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Plads til private udlejere: Flere dage til Airbnb-udlejning i Herning

Med Airbnb benytter flere og flere sig af muligheden for at udleje deres private bolig - således også i Herning. Hidtil har det været tilladt i op til 70 dage om året, men med den nye såkaldte Airbnb-lov gav Folketinget denne sommer mulighed for at sætte tallet op til 100, skriver Herning Folkeblad.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne