Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Arne Bang Mikkelsen fylder i morgen 75 år, og han er blandt andet kendt for sin indsats for Bella Center. Han blev tilknyttet centret som konsulent i 1975, da det skulle etableres på Amager. Fra 1976 var han udstillingschef, året efter afdelingschef og derefter salgsdirektør og senere vicedirektør. I 1992 fulgte udnævnelsen til administrerende direktør for Bella Center.

I Arne Bang Mikkelsens chefperiode er centret udvidet bl.a. med overtagelsen af Forum Copenhagen samt flere udvidelser, senest det spektakulære Hotel Bella Sky med mere end 800 værelser og suiter, der åbnede i 2011. Arne Bang Mikkelsen fratrådte i 2014, efter næsten 40 år.

Arne Bang Mikkelsen er ridder af Dannebrog, ligesom han er tildelt Amager Erhvervsråds Årspris, Espen-Prisen og HORESTAs Maria-pris 2013, sidstnævnte for sin indsats for at få internationale kongresser til Danmark.

Travl messe med oplevelser for enhver smag

Smagsprøverne var tilbage – i stor stil og helt uden restriktioner, og det samme var humøret, optimismen og lysten til at mødes igen. I alt var der 1.145 besøgende på Møde & Eventmessen, som blev afholdt i Forum i København onsdag i denne uge, skriver arrangøren Kursuslex.

Kom til Møde & Eventmessen 2021

Møde & Eventmessen 2021 er gratis og med fokus på dem, der planlægger møder, konferencer og events og er stedet, hvor mødeplanlæggere henter 360 graders inspiration til professionelle arrangementer.

Log ind