Arne Bang Mikkelsen fylder i morgen 75 år, og han er blandt andet kendt for sin indsats for Bella Center. Han blev tilknyttet centret som konsulent i 1975, da det skulle etableres på Amager. Fra 1976 var han udstillingschef, året efter afdelingschef og derefter salgsdirektør og senere vicedirektør. I 1992 fulgte udnævnelsen til administrerende direktør for Bella Center.

I Arne Bang Mikkelsens chefperiode er centret udvidet bl.a. med overtagelsen af Forum Copenhagen samt flere udvidelser, senest det spektakulære Hotel Bella Sky med mere end 800 værelser og suiter, der åbnede i 2011. Arne Bang Mikkelsen fratrådte i 2014, efter næsten 40 år.

Arne Bang Mikkelsen er ridder af Dannebrog, ligesom han er tildelt Amager Erhvervsråds Årspris, Espen-Prisen og HORESTAs Maria-pris 2013, sidstnævnte for sin indsats for at få internationale kongresser til Danmark.

Bæredygtighedsvideo: Sådan arbejder Guldsmeden Hotels med ansvarlighed

På HORESTA Årsdag var seks af hotel- og restauranterhvervets grønne frontløbere udvalgt til at fortælle om deres bæredygtighedsstiltag. Her kan du se videoen med Guldsmeden Hotels. Som bekendt vandt kædens ejere, Sandra og Marc Weinert, årets MARIA-pris for netop deres arbejde med bæredygtighed

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne