Sunset Boulevard i Randers genåbner nu efter en kortere lukkeperiode. Med nyt interiør, nyt køkken og ny ledelse er forventningerne til åbningen store.

”En moderne, nyrenoveret restaurant er ikke det eneste, vi tilbyder kunderne. Vi giver også vores kunder muligheden for at få et års forbrug af burgere. Vi udlodder nemlig kuponhæfter til de 50 første gæster i køen, som køber en stor menu efter klokken 10. Kuponhæfterne kan bruges til at indløse én gratis burger om ugen i et helt år, så det handler om at være hurtig”, fortæller Sara Yelva, ny restaurantchef hos Sunset Boulevard i Randers.

I forbindelse med genåbningen er Sara Yelva ansat som ny restaurantchef med ansvar for den daglige drift i restauranten. Inden skiftet til Randers har hun været restaurantchef på Sunset Boulevard i Risskov, hvor hun imponerede med sine gode resultater.

Har du fået læst?

Hotelkongen af Munkebjerg begyndte som piccolo: Han bragte mad over til direktørvillaen

En gang om året serverer hoteldirektør René Aarby Sørensen pølser med brød, lidt af det gule og lidt af det røde og hotdogs. Det sker ved det klassiske motorløb Hill Climb. Hoteldirektøren trækker i pølsemandstøjet sammen med de andre ledere i Munkebjerg Gruppen, og overskuddet går hvert år til et godt formål, skriver Fredericia Dagblad.

Stor dansk hotelkæde ændrer organisationen

Comwell Hotels, der foreløbig har 16 konferencehoteller og faciliteter i Danmark, er klar med en organisationsændring. Baggrunden er, at Comwell ønsker at stå stærkere i markedet, at komme tættere på sine kunder og tage markedsandele, oplyser den danske hotelkæde, skriver Standby.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne