Too Good To Go er på lidt over et år gået fra 20 til 160 medarbejdere. Det fremadstormende danske madfirma Too Good To Go gør nu klar til et større indtog i udlandet.

Således har Too Good To Go netop fået tilført 30 mio. kr. i frisk kapital fra sin ejerkreds. Kapitalindsprøjtningen skal bruges til at indtage flere end de otte lande, hvor madfirmaet allerede er til stede.

Det fortæller Mette Lykke, adm. direktør i Too Good To Go.

"Pengene skal bruges på at fortsætte den vækst, som vi skabte fundamentet for i 2017. Vi er for nylig gået ind i Holland og Belgien. Nu skal vi åbne i Spanien og et par yderligere lande," siger hun til Finans.

Kom til madspildsseminar ved Bite Copenhagen

eSmiley inviterer til et fagligt seminar om madspildsmålinger med mening. Virksomheden deler ud af sin ekspertviden og præsenterer konkrete værktøjer for deltagerne, så de enkelt og effektivt kan forebygge og reducere madspild i deres virksomheder.

Hotelkæde fremlægger ærligt tal på madspild under Folkemødet

Som et nyt tiltag i kampen mod madspild tog Sinatur Hotel & Konference den digitale teknologi i brug under dette års Folkemøde i Allinge og målte det samlede madspild i hotellets pop-up café og restaurant, Mad & Mødestedet. Det foregik med hjælp fra et digitalt madspildsværktøj, der er udviklet af softwarevirksomheden, eSmiley.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne