Hvordan forenkler man hotelgæsternes transport til og fra hotellet og samtidig skaber en værdi med fokus på bæredygtighed? Ifølge Zleep Hotel Copenhagen Airport tilbyder dem deres egen eldrevet bybil og et godt tilbud med 30 minutters gratis kørsel, så de kan opleve København på egen hånd, uden at skulle tænke på forsikring og parkering.

I starten af april installerede bybilskonceptet DriveNow fire elektriske ladestationer på hotellet i et forsøg på at forenkle hotelgæsternes færden til og fra lufthavnen. Samtidig forbedres gæsternes mulighed for at opleve Københavns mange destinationer med bæredygtighed og miljø i fokus.

Samarbejdet mellem DriveNow og den danske hotelkæde, Zleep Hotels, blev den første hotelaftale af sin slags og har siden start været en kæmpe succes, hvor rigtig mange af hotellets gæster har taget varmt imod bybilerne.

”Vi har siden starten oplevet en rigtig god respons fra vores gæster, der bl.a. har brugt DriveNow elbilen til og fra lufthavnen, men også til at opleve København. Selvom hotellet ligger tæt på det meste, så har rigtig mange af vores gæster alligevel fået øjnene op for den smarte elbil - specielt når de sammenligner vores introtilbud med taxapriserne og hører, at de for en fast lav pris kan køre i deres egen bil og selv bestemme destinationen – også er elbilen tilmed rigtig sjov at køre i”, fortæller Susanna Lund, Hotel Manager, Zleep Hotel Copenhagen Airport.

Blog: Krav om kontant betaling er håbløst forældet

Som omtalt i HORESTAs nyhedsbrev i går er flere partier på Christiansborg nu parate til at se på, om dele af hotelbranchen skal kunne undtages fra reglerne om kontant betaling.
I dag er det reglen, at virksomheder har lov til at sige nej til kontanter fra kl. 22 til 06. I særlige tilfælde kan de få dispensation til at sige nej fra kl. 20.

Video - Tysk hotel: Vi har store ambitioner for Danmark

Snart åbner et nyt hotel med 190 værelser i Sønderborg. Projektet har indtil nu heddet Hotel Alsik, men inden åbningen kommer nu en navneændring. Hotellet har nemlig indgået en franchise-aftale med den tyske hotelkæde Steigenberger, og Sønderborg-hotellet får således navnet Alsik Steigenberger Hotel and Spa.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne