Året begyndte rigtig godt for Sommerland Sjælland. Gæsterne er kommet i tusindtal, og de 19 overnatningshytter var fyldt fra dag et, skriver Sjællandske. Sidste år besøgte 168.000 gæster det populære Sommerland Sjælland, og det rimede på overskud og et ok regnskab.

 Kaare Dyvekær, der driver og ejer Sommerland Sjælland sammen med sin kone, er helt klar på sin målgruppe: Det er familier med børn op til 14 år. Derfor har han ikke særlig travlt med at købe de største og vildeste forlystelser, for Sommerland Sjælland skal sælges på noget andet.

”Vi vil gerne sørge for, at der løbende er nye ting at prøve, men vi vil gerne holde os ude af det ræs, der bare handler om, hvilke nye ting der er kommet. I Sommerland Sjælland er det den hele oplevelse, det kommer an på. Det skal være en fornemmelse af at have haft en god dag, ikke bare på grund af én ny forlystelse. Det kan jo godt være, at de ældste børn keder sig, men det er fint nok”, siger han.

Tre nye restauranter fordoblede København Zoos madsalg i 2019

I 2019 havde Københavns zoologiske have godt halvanden million gæster. Det er det højeste antal gæster nogensinde - og 350.000 flere end i 2018, som også var et rekordår for haven. Det oplyser København Zoo i en pressemeddelelse ifølge Ritzau.

Tivoli ansætter ny havedirektør

Kasper Schumacher er netop ansat som havedirektør i Tivoli, hvor han også indgår i den udvidede direktion. Han kommer til Tivoli med solid erfaring i bagagen og stærke resultater fra oplevelsesbranchen. Kasper Schumacher har i forvejen stort kendskab til Tivoli, idet han fra 2003 til 2011 var en del af chefgruppen i Tivoli. Kasper Schumacher tiltræder den 23.3.2020.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne