Året begyndte rigtig godt for Sommerland Sjælland. Gæsterne er kommet i tusindtal, og de 19 overnatningshytter var fyldt fra dag et, skriver Sjællandske. Sidste år besøgte 168.000 gæster det populære Sommerland Sjælland, og det rimede på overskud og et ok regnskab.

 Kaare Dyvekær, der driver og ejer Sommerland Sjælland sammen med sin kone, er helt klar på sin målgruppe: Det er familier med børn op til 14 år. Derfor har han ikke særlig travlt med at købe de største og vildeste forlystelser, for Sommerland Sjælland skal sælges på noget andet.

”Vi vil gerne sørge for, at der løbende er nye ting at prøve, men vi vil gerne holde os ude af det ræs, der bare handler om, hvilke nye ting der er kommet. I Sommerland Sjælland er det den hele oplevelse, det kommer an på. Det skal være en fornemmelse af at have haft en god dag, ikke bare på grund af én ny forlystelse. Det kan jo godt være, at de ældste børn keder sig, men det er fint nok”, siger han.

Er der styr på elinstallationerne? Legelande og forlystelsesparker får besøg

Forlystelsesparker og legelande kan se frem til besøg fra Sikkerhedsstyrelsen. Sidste år gennemførte Sikkerhedsstyrelsen 100 tilsyn med elinstallationerne i forlystelsesparker og legelande. Desværre var resultaterne ikke tilfredsstillende, lyder det, og derfor har styrelsen i år valgt netop disse områder ud i forbindelse med det risikobaserede tilsyn med el.

Legoland fylder rundt

Torsdag den 7. juni er det præcis 50 år siden, at Legoland åbnede dørene for første gang. Den runde fødselsdag markeres i hele juni måned.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne